3 ay önce Spor

Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı, gelecekte bordo-mavili formayı giyme hayali olan futbol okullarındaki genç oyuncularla bir araya geldi.

3 ay önce Teknoloji

Bilgi Güvenliği Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Mustafa Alkan, küresel yazılım sistemleri kriziyle ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Alkan, bu krizin çözümleri için yapılması gerekenleri anlattı.

3 ay önce Gündem

KONDA Araştırma'nın yayınladığı ankete göre, halk öldürme yasasını onaylamıyor. 15 yaş üstündeki katılımcılara tartışmalı sokak hayvanları teklifini soran KONDA, yüzde 63 oranında olumsuz yanıt aldı. Ankete katılanların yüzde 22'si ise sokak hayvanlarının kimse için sorun olmadığını düşündüğünü belirtirken, yüzde 15'i sokak hayvanlarının "gerekli hallerde" uyutulabileceğini söyledi.

3 ay önce Spor

TRANSFER HABERLERİ: Can Keleş, Beşiktaş'a imzayı atıyor. Fatih Karagümrük'te forma giyen 22 yaşındaki genç kanat oyuncusu ile 4 yıllık anlaşma sağlandı. geçen sezon 35 maçta 5 gol, 4 asist yaptı. Kartal, 3 yabancı futbolcunun ardın ilk defa yerli transfer yapıyor.

3 ay önce Ekonomi

269 bin liraya 3+1 müstakil ev fırsatı, ev sahibi olmayı düşünenler için cazip bir seçenek sunuyor. Devletin sağladığı 300.000 TL destekle, prefabrik ev yaptırmak daha ekonomik hale geliyor. Prefabrik evlerin maliyeti betonarme evlere göre daha uygun olsa da, arsa maliyetinin olmaması gerekiyor. Bu nedenle, prefabrik ev yaptırmak isteyenlerin uygun bir araziye sahip olmaları önemli. Devlet desteği sayesinde, ev sahibi olmanın mali yükü hafifliyor.

3 ay önce Dünya

11 yaşındaki 3 kız, 6 yaşındaki komşu çocuğunun bir adam tarafından götürüldüğünü fark etti. Bu şahsın yolunu kestiler ve telefonlarıyla kayıt yapmaya başladılar. Komşu çocuğunun götürülmesine izin vermediler. Sapık ise yakalandı.

3 ay önce Dünya

İngiltere’deki ekonomistler enflasyon sorunundan ABD’li şarkıcı Taylor Swift'i sorumlu tuttu. The Times’a göre şarkıcının dünya turnesi Eras, ülkede otel fiyatlarını artırdı ve İngiltere Merkez Bankası'na faiz oranları konusunda sorun çıkardı.

3 ay önce Dünya

Yetkililer, sinema bileti şirketi Fandango'nun kurucusunun New York'taki lüks bir otelden atlayarak intihar ettiğini açıkladı. Soruşturma sürüyor ancak herhangi bir suç şüphesinin bulunmadığı kaydedildi.

3 ay önce Spor

Gaziantep Futbol Kulübü, İngiltere Premier Lig takımlarından Brighton Albion forması giyen genç yıldız Kacper Kozlowski’yi 3 yıllığına kadrosuna kattı.

3 ay önce Teknoloji

Küresel çapta yaşanan ve dünyada birçok sektörü etkileyen yazılım krizinden İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı etkilenmedi. Konu ile ilgili açıklama yapan İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı Bilgi İşlem ve Otomasyon Direktörü İsmihan Baysal Anderson, “Bu krizden etkilenmedik. Yolcularımızı işleyen terminal işletmemiz tarafından sağlanan tüm IT hizmetlerimiz kesintisiz olarak operasyonlarına devam etmektedir” dedi.