Florida eyaletinin Palm Beach şehrinden 64 yaşındaki J. Michael Cline, bir otelin önünde "bilinçsiz ve tepkisiz" halde bulundu. New York City polisi, Manhattan'daki Kimberly Hotel'e çağrıldı. Kolluk kuvvetleri, Cline'ı "yüksek bir yerden düşmeye işaret eden" yaralarla bulduklarını söyledi. Öldüğü de resmen açıklandı.

HENÜZ YANIT VERMEDİ

Soruşturma sürüyor. Polis, herhangi bir suç şüphesinin bulunmadığını söyledi. Adli Tıp Kurumu, ölüm nedeni ve şekliyle ilgili bilgi talebine hemen yanıt vermedi. Cline seri girişimciydi. Fandango'yu 2000 yılında kurdu ve 2011 yılında ayrıldı. Şirket şu anda NBC News'in ana şirketi olan NBCUniversal'a ait.

TAM BİR GİRİŞİMCİ

LinkedIn profiline göre; Cornell Üniversitesi ve Harvard Business School'a gitti. 2010 yılında büyük hastaneler için laboratuvar operasyonlarında dış kaynak sağlayıcısı olan Acumen şirketini kurdu. 2017'ye kadar başkan ve yönetici olarak görev yaptı. Ayrıca 2007 yılında büyük işverenler ve hastane sistemleri için sağlık hizmetleri tedarikçisi olan Accolade şirketini kurdu. 2022'ye kadar kurucu ve başkan olarak görev yaptı.

6 ÇOCUĞU VARDI

Ayrıca, yeni kurulan şirketlere fon sağlayan Accretive'i kurdu ve yönetici ortağı oldu. Accretive, olayla ilgili henüz bir açıklama yapmadı. Cline ayrıca Ulusal Balık ve Yaban Hayatı Vakfı'nın başkanlığını da yaptı. J. Michael Cline, 1995 yılında eşi Pamela ile evlendi. Çiftin altı çocuğu vardı.

Kaynak: HABER MERKEZİ