3 ay önce Özel Haberler

Emre Belözoğlu, Türkiye Futbol Federasyonu'nun Olağan Mali ve Seçimli Genel Kurulu sırasında açıklamalarda bulundu. Türk futbolunun geleceği ile ilgili umutlarını ve düşüncelerini dile getiren teknik adam milli takımın EURO 2024'teki başarısı hakkında konuştu. Favori futbolcularını sıraladı.

3 ay önce Gündem

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 15 Temmuz'da yaptığı konuşmada, "15 Temmuz'a 'tiyatro' diyenleri kıyamete kadar affetmeyeceğiz" demişti. Menzil Şeyhi Saki Erol'un 15 Temmuz'a tiyatro dediği ortaya çıktı.

3 ay önce Özel Haberler

SON DAKİKA | Kandilli Rasathanesi sosyal medya hesabından Kayseri'de 3.0 büyüklüğünde deprem olduğunu duyurdu.

3 ay önce Yaşam

Bolu'da 11 Temmuz tarihinde, kasksız olarak motosiklet kullanan 28 yaşındaki sürücü, kontrolden çıkarak kaldırıma çarptı. Kafasını sert bir şekilde kaldırıma çarpan genç sürücü, hastanede verilen tüm tıbbi desteğe rağmen yaşam mücadelesini kaybetti.

3 ay önce Özel Haberler

Araştırmalara göre; COVID-19'dan kaynaklanan sağlık sorunları ilk enfeksiyondan yıllar sonra bile devam edebiliyor. Virüs, çeşitli organ sistemlerinde varlığını sürdürebiliyor.

3 ay önce Özel Haberler

Espanyol'la mukavelesi sona eren ve boşa çıkan Martin Braithwaite, bedelsiz olarak Olympiakos'a imza attı. 33 yaşındaki tecrübeli forvet, bundan sonra kariyerine Yunanistan'da devam edecek.

3 ay önce Yaşam

SON DAKİKA | Evinde hareketsiz olarak bulunan Şanlıurfa Emniyet Müdür Yardımcısı Zekeriya Baran'ın yaşamını yitirdiği anlaşıldı. Baran’ın ilk incelemede kalp krizinden hayatını kaybettiği belirlendi.

3 ay önce Yaşam

Karabük-Eskipazar karayolu üzerinde dün ve bugün yaşanan çökmeler sonucu demir yolu da ulaşıma kapandı.

3 ay önce Özel Haberler

Fransa formasıyla Avrupa Şampiyonası'nda harika bir performans sergileyen N'Golo Kante için girişimler başladı. Birçok İngiliz ekibi onun peşinde... West Ham ise Al-Ittihad'la ilk teması kurdu.

3 ay önce Gündem

Türkiye Futbol Federasyonu'nun başkanlık seçiminde siyasetin desteklediği aday olan Mehmet Büyükekşi’in İbrahim Ethem Hacıosmanoğlu karşısında aldığı mağlubiyet herkesi şaşkına çevirdi. Gazeteci Fatih Altaylı Mehmet Büyükekşi'nin hezimetini değerlendirdi.