3 ay önce Keşfet

Wanda Nara, Galatasaray'ın yıldız futbolcusu Mauro Icardi ile yollarını ayırdığını duyurmasının ardından yine gündem oldu. Sosyal medya paylaşımlarıyla sık sık adından söz ettiren Nara, bu kez de masaj keyfini takipçileriyle paylaştı.

3 ay önce Dünya

Yayınlanan yeni görüntülerde, nisan başlarında Fort Lauderdale şehir merkezindeki bir gökdelenden düşen vincin köprüdeki araca isabet ettiği ortaya çıktı. Olayda bir inşaat işçi hayatını kaybetmişti. Yaralılardan biri ise otomobilin arka koltuğunda oturuyordu. Şimdi 50 milyon doların üzerinde tazminat talep ediyor.

3 ay önce Yaşam

SON DAKİKA | Antalya'nın Kemer ilçesinde geçirdiği tekne kazası sonucu ağır yaralanan Antalya Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Başkanı Ali Bahar, kaldırıldığı hastanede tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

3 ay önce Dünya

Bugüne kadar farklı evlilik teklifleri görmüşsünüzdür ama böylesini değil. Polonyalı Pawel, uzun süredir birlikte olduğu kız arkadaşı Julia’ya arkadaşlarının da yardımıyla öyle bir evlilik teklifi yaptı ki, Julia az kalsın kalpten gidiyordu.

3 ay önce Magazin

Güzelliğinin yanı sıra farklı bakış açısıyla dikkat çeken Tuba Büyüküstün kapağında yer aldığı dergi için objektif karşısına geçti. Birçok konuda düşüncesini paylaşan oyuncu “Ben kurtarıcı rolü almış insanların asıl kurtarılmaya ihtiyaçları olduğunu düşünüyorum." diyor.

3 ay önce Dünya

Ermenistan'da bir felaket yaşandı. Başkent Erivan'nın Kotayk bölgesinde yerel saatle 09.30 sıralarında An-2 tipi eğitim uçağı düştü. Yegvard kasabasında yaşanan kazada 2 kişi hayatını kaybetti. Ermenistan Savunma Bakanlığı Sözcüsü Aram Torosyan kazayla ilgili soruşturma başlatıldığını açıkladı.

3 ay önce Magazin

MasterChef'te ana kadro için mücadeleler sürüyor. Dün akşam gerçekleşen yarışmada en iyi tabağı çıkartarak ana kadroya girmeye hak kazanan altıncı yarışmacı belli oldu.

3 ay önce Dünya

Bill Gates’in sahibi olduğu Microsoft’taki arızanın dünyayı kaosa sürüklemesine X uygulamasının sahibi Elon Musk sessiz kalmadı. Musk yaptığı paylaşımlarla, Gates’in Microsoft’uyla dalgasını geçti.

3 ay önce Gündem

Annesi Eylem Tok ile ABD'ye kaçan T.C'nin yargı süreci devam ediyor. Tutulduğu cezaevinin koşullarına itiraz eden C., New Jersey'deki başka bir merkeze nakledildi. Avukatları bu kez de uzaklığı gerekçe göstererek yeni cezaevine itiraz etti.

3 ay önce Magazin

Yeni bir aşka yelken açtığı iddia edilen Hadise önceki akşam Harbiye konserinde fırtına gibi esti. tüm vücudunu kaplayan dar bir tulum giyen ünlü isim, açık giyindiği için yapılan eleştirilere yanıt verdi. Hadise 'Gayet kapalıyım ama yine seksiyim...' dedi.