Mehmet Yalçınkaya, Danilo Zanna ve Somer Sivrioğlu’nun jüri üyeliğini yaptığı MasterChef All Star'ın ikinci grubu, ana kadroya girmek için kıyasıya mücadele etti.


MASTERCHEF'TE ANA KADRONUN ALTINCI İSMİ KİM OLDU?
Şef Mehmet Yalçınkaya, "Siz ikinci grupsunuz. Geçen hafta birinci grupla yarışmalar yaptık ve o yarışmadan 5 arkadaşınız ana kadroya girdi. Bu hafta da aranızdan 5 arkadaşınız ana kadroya girecek" açıklamasında bulundu.

MasterChef'in popüler yarışmacıları arasında gösterilen Ayşe Ekiz'in açıklaması ise sosyal medyada gündem oldu. Ekiz, şeflerin söz vermesi üzerine "Hem yaylaya gittim, hayvanlarla ilgilendim, bir taraftan da buraya hazırlanmaya çalıştım" açıklamasında bulundu. Ekiz, Mehmet Şef'in "Kaç tane hayvana bakıyorsun?" sorusuna ise "500 koyun bakıyorum" yanıtını verdi.

MasterChef'in popüler yarışmacılarından Ayşe Ekiz'in açıklaması sosyal medyada gündem oldu. Ekiz, şeflerin söz vermesi üzerine, "Hem yaylaya gittim, hayvanlarla ilgilendim, bir taraftan da buraya hazırlanmaya çalıştım" dedi. Mehmet Şef'in "Kaç tane hayvana bakıyorsun?" sorusuna ise "500 koyun bakıyorum" yanıtını verdi.

İkinci etap olan yaratıcılık bölümünde ise yarışmacılardan kayısı ile yemek yapmaları istendi. Şefler tarafından yapılan değerlendirmeler sonucunda Çağlar 6. önlüğün sahibi oldu.

İki etaptan oluşan yarışmada, ilk olarak yarışmacılardan testi kebabı yapmaları istendi. Şeflerin tadımının ardından en iyi testi kebabını yapan 6 yarışmacı ikinci etaba geçmeye hak kazandı. İkinci etap olan yaratıcılık bölümünde ise yarışmacılardan kayısı ile yemek yapmaları istendi. Şefler tarafından yapılan değerlendirmeler sonucunda Çağlar, 6. önlüğün sahibi oldu.

Kaynak: HABER MERKEZİ