Türkiye kadın millî voleybol takımı ve Sultanlar Ligi profesyonel takımlarından Beşiktaş'ta smaçör olarak oynayan profesyonel voleybolcu Saliha Şahin verdiği bir röportajda milli takımdan arkadaşı Ebrar Karakurt'la ilgili de konuştu. 

65F60Dbaa86C8D09Ad22022D

SALİHA ŞAHİN AÇIKLADI

Ünlü voleybolcu, fanatik Beşiktaş taraftarı olduğu bilenen Karakurt için "Ebrar gerçekten Beşiktaş aşığı birisi. Beşiktaş’ı gerçekten çok seviyor. Futbol maçını da beraber izledik tribünde. Daha önce de söylemiştim, Ebrar Türkiye’ye geri dönecekse Beşiktaş’a gelir. Kendisi her zaman iki sene sonra diyor. Dediğim gibi iki sene sonra Türkiye’ye dönerse Beşiktaş formasıyla onu da görebiliriz." dedi. 

Ekran Resmi 2024 06 04 16.12.15

BAŞKAN FORMA HEDİYE ETMİŞTİ

Rusya Ligi ekiplerinden Lokomotiv Kaliningrad'da kariyerini sürdüren Ebrar Karakurt, izin günlerinde Beşiktaş maçlarını takip etmesiyle dikkat çekiyor. Sıkı bir Beşiktaş taraftarı olan Ebrar Karakurt, son olarak siyah-beyazlıların Galatasaray ile oynadığı derbiyi tribünden izlemişti.

Öte yandan Başkan Hasan Arat: 'Milli voleybolcumuz Ebrar Karakurt 2 sene sonra bize gelecek.' diyerek Ebrar Karakurt'a forma hediye etmişti. 

Kaynak: DEMET SAROVA