Bursa'nın Mustafakemalpaşa ilçesinde yaşanan trajik olay, bölgede büyük bir şok yarattı. Jandarma ve savcılık, bu korkunç olayı araştırmak üzere soruşturma başlattı.



Olay, Yalıntaş Mahallesi 123. Sokak No:2 adresinde meydana geldi. Samet Özdemir (34), eşi Zeynep Özdemir (28) ile arasındaki tartışmanın ardından cinnet geçirdi. Öfkesini kontrol edemeyen baba, önce karısı Zeynep Özdemir'i silahla öldürdü. Ardından Metehan (9) ve Batuhan (4) isimli çocuklarını uykuda iken canlarına kıydı. Bu dehşet olayın ardından, Samet Özdemir aynı silahla intihar etti.


Zeynep Özdemir'in kocası Samet Özdemir hakkında uzaklaştırma kararı aldırdığı ve bir süre kendi ailesinin yanında kaldığı öğrenildi. Ancak geçtiğimiz ayın sonlarında kadının evine geri döndüğü bilgisi de mevcut.



Komşular, sabaha karşı duydukları silah seslerini duyarak jandarmaya ihbarda bulundu. Jandarma ekipleri, evin kapısını kırıp içeri girdiğinde dehşet verici manzarayla karşılaştı. 112 sağlık ekiplerinin yaptığı incelemeler sonucunda, Özdemir ailesinin 4 ferdi de hayatını kaybetmişti.



Olay yeri inceleme ekipleri ve Cumhuriyet Savcısı'nın incelemesinin ardından, anne, baba ve çocukların cesetleri otopsi için Bursa Adli Tıp Morgu'na gönderildi. Şu an için olayla ilgili devam eden bir tahkikat bulunmaktadır.

Kaynak: İHA