Galatasaray Sportif A.Ş. Başkan Vekili Erden Timur, düzenlediği basın toplantısında önümüzdeki dönemde, görev almayacağını duyururken çarpıcı açıklamalarda bulund. Erden Timur’un düzenlediği basın toplantısında öne çıkan ifadeler şunlar: 

  • Elimde olmayan nedenlerden dolayı 1 aydır gündemi meşgul ettiğim için tüm kamuoyundan özür diliyorum.
  • Konu şuna döndü, nazlandı falan. Öyle olmadı. İzah edeceğim. Şampiyonluk gününe kadar kimse böyle bir şey diyemezdi. Reddederdim. Şampiyonluk en önemli şey. 2 gün sonra açıklayabilirdim ama öyle değil. Süreç uzadıkça zarar verdiğimi bile bile devam etmem gerekiyordu. Yazılı açıklamadan basın toplantısına dönmemin nedeni bana gönderilen şahsi mesajları, okusanız ağlarsanız, bunlar camiadan önemli insanlar, özellikle göndermişler. sosyal medyadaki bol takipçili hesaplara, bu şeyleri göndererek, biz kaç yaşında insanlarız, bizleri de reddediyor, bu işin altında başka bir iş var diye herkese bir servis.
     
  • İftiralara, haksızlıklara 14 ay dayanmamın tek sebebi Galatasaray'dı. Bu dışarıdan, rakiplerin yaptığı bir şey değil. Bunlardan hiçbir sıkıntı duymam. Ama içeriden olduğu vakit bunun çaresi olmuyor.
  • Başka tutunacak bir dalım olsa inanın bu noktaya gelmezdim. Ben de bırakmam hiç istemiyorum ama hiç tutunacak dalım kalmadı.

Kaynak: Haber Merkezi