Geçtiğimiz sezon TV8 ekranlarında yayınlanan MasterChef'e konuk olan Kankaya, deniz mahsullerinden hazırladığı deniz mahsülleri “Taco” ile izleyicileri ve yarışmacıları adeta büyülemişti. Hem hazırlanışı ile hem de lezzeti ile hafızalarda iz bırakan “Taco”, ünlü şefler Mehmet Yalçınkaya, Somer Sivrioğlu ve Danillo Zanna’dan da büyük beğeni toplamıştı. Ünlü balık şefi bu yıl ise kardeşi Kaan Kankaya ile birlikte, daha iddialı bir lezzet olan “Deniz Ürünleri Sarma” ile ekranlarda olacak. 

Sofram’ın benzersiz yemek anlayışını "Yemek Bir Ödül Olmalı" mottosu ile şekillendiren Kankaya kardeşler, hiçbir restoranda olmayan, birbirinden farklı 1750’yi aşkın lezzetin yer aldığı menüleriyle sektörde fark yaratmaya devam ediyor. MasterChef’in yarın ki yeni bölümünde sunacakları Deniz Ürünleri Sarma, yarışmacılara ve izleyicilere lezzet ve heyecan dolu anlar vaat ediyor. Birbirinden farklı ürünlerle yapılan Hüseyin Kankaya’nın imza yemeklerinden biri olan “Deniz Ürünleri Sarma”yı hangi yarışmacının en iyi yapacağı ise şimdiden merak konusu…

ŞEF HÜSEYİN KANKAYA KİMDİR?

İstanbul doğumlu, evli ve bir çocuk babası olan Hüseyin Kankaya, 7 yaşından bugüne Istanbul Silivri Selimpaşa'da kendine özgü mutfağında ve aile restaurantında yetişmiştir.

Hüseyin Kankaya, 1978' den bugüne Deniz ürünleri ve balık çeşitlerinde inovatif lezzetler sunan Sofram Balık Restaurant'ın ikinci kuşak işletmeciliğini yapıyor.

kapak_100741

Kankaya,"Yemek Bir Ödül Olmalıdır" sloganı ile yola çıktı. Kankaya, uzun yıllar Türkiye ve ülke dışından birçok önemli simayı işletmesinde ağırlamıştır. Kendine özgü mutfağında sunduğu 1750 çeşit birbirinden ilginç lezzetler arasında, çok sayıda seçenek var.

MASTERCHEF'TEKİ TAVRLARIYLA GÜNDEM OLMUŞTU

Şef Hüseyin Kankaya aile geleneği ve tutkusu sayesinde deniz ürünleri ve balık çeşitlerinde inovatif lezzetler sunan bir şef ve işletmeci olarak ön plana çıktı.

ezgif.com-webp-to-jpg (16)

Geçtiğimiz sene MasterChef'e konuk olan ünlü şef, tavırlarıyla hem yarışmacıları hem de izleyicileri oldukça etkilemişti Şef yarışmacılara kendi ürün listesinde yer alan deniz ürünleri taco yaptırmıştı.

Kaynak: HABER MERKEZİ