Belediye Başkanı Volkan Yılmaz’ın önderliğinde, “Acılar paylaştıkça azalır, mutluluklar paylaştıkça çoğalır” ilkesiyle hareket eden belediye, depremzede çocuklara yardım eli uzatıyor. 

Silivri Belediyesi tarafından hazırlanan 4100 adet çanta ve kırtasiye setini taşıyan tırlar, deprem bölgesine gönderildi. Silivri Belediyesi, depremzedelerin yaralarını sarmaya ve çocukların eğitim hayatlarına destek olmayı sürdürüyor.

WhatsApp Image 2023-09-04 at 15.46.22

ACILAR PAYLAŞTIKÇA AZALIR

Silivri Belediyesi, deprem felaketinin yarattığı acıların hafifletilmesi ve depremzedelere destek olma misyonuyla hareket ediyor. Belediye Başkanı Volkan Yılmaz’ın öncülüğünde, “Acılar paylaştıkça azalır, mutluluklar paylaştıkça çoğalır” ilkesini benimseyen belediye, Hatay’ın Kumlu ve Belen ilçelerinde yaşayan 1.2.3.4. sınıf öğrencisi tüm çocuklara umut olmak için harekete geçti.

AMACIMIZ ÇOCUKLARA UMUT OLMAK 

Başkan Volkan Yılmaz, “Yaşadığımız deprem felaketi hepimizi derinden etkiledi. Ancak en masum ve umutlu bireyler olan çocuklarımızın bu zor dönemi daha kolay atlatmalarına yardımcı olmak istedik. Onlara umut olmak, yüzlerinde tebessüm yaratmak için her zaman destek olmaya devam edeceğiz.” dedi.

HÜSEYİN YAVUZ HARANİ

Editör: Ayşe Tunalı