Yer aldığı her projeyle adından söz ettiren Serenay Sarıkaya, Hollywood yıldızlarının evlerinin kapılarını açtığı AD (Architectural Digest) dergisinin Orta Doğu baskısının kapak yıldızı olmuş ve evinin detaylrı uzun süre gündemde kalmıştı. 

3725296 F2D40Eda30Bc1C87E910C29F Ydis.png

KAPILARINI AÇARKEN TEDİRGİN OLMUŞ

Evinin karelerini sosyal medya hesabında paylaşan Serenay Sarıkaya'nın lüks evindeki devasa leopar desenli koltuğunun 600 bin TL olduğu iddia edilmişti. Sarıkaya, konuyla ilgili açıklama yaptı. 2. Sayfa'ya konuşan oyuncu; 'Çok tutarsız garip şeyler yazılıyor. Onlar gerçeği yansıtmıyor. İlk defa böyle bir şey yaptım. İlk defa bir ev yaptım kendime. Mimar Enis Karavil de çok iyi bir mimar olduğu için böyle bir dergiye birlikte çekim yapma kararı aldık. Evimde mutluyum. Evimin kapılarını açtığım için biraz da tedirgin olmadım değil..." ifadelerini kullandı.

Sarıkaya, leopar koltuğu için 'Evi düşünmeye başladığımda aklıma ilk gelen şey dev bir leopar kanepe oldu. Nedenini bilmiyorum ama bu fikre takıntılıydım. Her şeyin sade olmasını istiyordum ve sadece bu kanepe benim imza parçam olacaktı. Evin ortasında neredeyse bir sanat eseri gibi. Eve vardığımda kendimi kanepede buluyorum..." demişti.

Muhabir: ÖZNUR DEMİRBEY