Jennifer Lopez ve aktör Ben Affleck, iki yıllık evliliğin ardından bu yılın başlarında ayrılmıştı. Pop ikonu, Interview Magazine'e verdiği yeni röportajda, yoğun ilgi gören ilişkilerinin yeniden canlanmasının ardından yaşadıkları çöküşle ilgili düşüncelerini anlattı.

YENİ BİR SINAV

Lopez, "Şu an bulunduğum noktaya baktım, sonra sanki tüm dünyam havaya uçtu! Bugüne kadar her şeyden ders aldığımı düşünüyordum ancak hayat bana yeni bir sınav gönderdi. Ve hiçbir şey öğrenmediğimi anladım" diye konuştu.

ASLA İZİN VERMEM

Güzel şarkıcı, "Bunu şimdi çok daha derin bir şekilde anlıyorum. Bu, gelecekte hata yapmayacağım anlamına gelmiyor. Ancak yine de, tüm eviniz havaya uçtuğunda, enkazın üzerinde durup 'Bunun bir daha olmasına asla izin vermem' diye düşünüyorsunuz" dedi.

ERKEN GÖRMELİYDİM

Lopez, "Ve sonra enkazı yavaş yavaş incelemeye başlıyorsunuz. 'Tamam bunu yaptım, benim rolüm buydu. Daha erken görmem gerekiyordu' diyorsunuz. İşte dersler bunlardır. Turne iptali yaptım çünkü kendimi eksik hissediyordum. Eksiksiz bir iş çıkarmak istiyorsanız, sizin de öyle hissetmeniz gerekiyor" yorumunu yaptı.

Muhabir: Eray Erginbaş