Türkiye'de, Ayhan Bora Kaplan liderliğindeki 'Kaplanlar' çetesinin çökertilmesiyle ilgili detaylar konuşulurken, diğer suç örgütlerine yönelik operasyonlar da hız kesmeden devam ediyor. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 7 ilde gerçekleştirilen yeni bir operasyonu duyurdu. Mehmet Şahin'in liderliğini yaptığı 'Şahinler' suç örgütüne yönelik operasyonda 41 şüpheli de yakalandı.

5

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, operasyonun detaylarını sosyal medya hesabından paylaşarak şunları ifade etti: "İstanbul merkezli 7 ilde eş zamanlı gerçekleştirilen operasyonlarla 'Şahinler çetesi' olarak bilinen suç örgütü çökertildi! Çete lideri Mehmet Şahin dahil 41 şüpheli yakalandı! Organize suç örgütlerinin, çetelerin nefesini kesmeye devam edeceğiz!"

2

İstanbul Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından 'Şahinler' olarak bilinen ve liderliğini Mehmet Şahin'in üstlendiği organize suç örgütü üyelerine yönelik operasyon düzenlendi. Operasyon, İstanbul, İzmir, Muğla, Ankara, Ordu, Bartın ve Samsun illerinde eş zamanlı olarak gerçekleştirildi ve 41 şüpheli şahıs yakalandı.


3

Operasyon sırasında 16 ruhsatsız tabanca, 660 adet fişek, 2 av tüfeği, 3 çelik yelek ile çeşitli miktarda uyuşturucu madde ve nakit para ele geçirildi.

Kaynak: HABER MERKEZİ