Özel hayatı ve sahne tarzıyla gündemden düşmeyen Hadise'nin adı sık sık farklı isimlerle aşk dedikodularına karışmaya devam ediyor. En son Kerem Bürsin'le adı anılan şarkıcının hemen öncesinde ise Galatasaray'ın yıldız futbolcusu Lucas Torreira ile aşk yaşadığı söylentisi çıkmıştı. Hadise konuyla ilgili; "Evet, beni dinlemeye geldi. Lucas çok yakın arkadaşım. Zaten biliyorsunuz ben sürekli maça gidiyorum." ifadelerini kullanmıştı.

Ekran Resmi 2024 06 30 06.24.28

OKAN BURUK FORMASI GİYDİ

Ünlü ismin adı yeni bir aşk iddiasıyla gündeme geldi. Galatasaray teknik direktörü Okan Buruk'la aşk yaşadığı ileri sürülen Hadise'nin geçen haftalarda Okan Buruk için çıkartılan özel tasarım tişört ile şarkı söylemesi, bu iddiaları daha da güçlendirdi. ‘Hayat Oyunu’ şarkısının provasını Okan Buruk formasıyla yapan şarkıcı öte yandan Galatasaray'ın Belçikalı yıldızı Dries Mertens ve eşi Katrin Kerkhofs ile sık sık İstanbul'da vakit geçiriyor ve beraber Rams Park'da maç izliyor. 

550498

DEĞİŞEN TARZI MERAK UYANDIRMIŞTI

Okan Buruk, 2007 yılında evlendiği ve 17 yıllık eşi Nihan Akkuş Buruk ile Şubat ayında yollarını ayırmıştı.  2013 yılında da boşanma kararı alarak mahkemeye başvuran çift, daha sonra evliliklerine bir şans daha vermeye karar vermişti. Galatasaray'a bu sezon da şampiyonluğu getiren Buruk'un boşanmanın ardından değişen tarzı dikkat çekmiş, eski tarzından eser kalmayan teknik adamın hayatında yeni bir aşk olup olmadığı ise merak konusu olmuştu. 

Emekliye müjde: Hesaplarına fazladan bu para yatırılacak Emekliye müjde: Hesaplarına fazladan bu para yatırılacak

Muhabir: SERKAN BAYAR