Özer Aci ve Pervin Aci, yaklaşan Kurban Bayramı ve Babalar Günü öncesi yaşadıkları derin acıları ve özlemleri dile getirirken içten duygularını paylaştılar. Özer Aci, oğlu Oğuz Murat Aci'nin ani ve trajik ölümüyle yaşamının birçok güzel anısını kaybettiğini ifade etti.


Babalar Günü'nü ve diğer özel günleri torunu Pars Ege ile birlikte geçiremeyecek olmanın hüznünü yaşadı. Oğlunun sünnetinde yanlarında olamamanın acısını yürekten hissettiğini belirterek, "Bir baba olamıyoruz, bayramlarımız karaya döndü" dedi. Pervin Aci ise oğlunun yokluğunun her anını özlem ve gözyaşı içinde geçirdiğini vurguladı.



Oğlunun sünnetinde ve diğer anlamlı günlerde yanlarında olamamanın acısını derinden yaşadıklarını söyledi. Anne ve baba, Eylem Tok ve oğlunun bir an önce adalete teslim olması için umutlarını ve çağrılarını yinelerken, yaşadıkları acıların zamanla azalmadığını, aksine daha da derinleştiğini ifade ettiler.


Özer Aci, mücadelelerinin kararlılıkla devam edeceğini belirtirken, adalet arayışlarının sonuna kadar süreceğini dile getirdi. Pervin Aci ise oğlunun hayatını kaybetmesinden sorumlu tuttukları kişilerin bir an önce cezalandırılmasını ve adaletin yerini bulmasını istedi.

Kaynak: HABER MERKEZİ-İHA