Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi play-off turunda Young Boys'a elenmesinin ardından tepkiler büyürken, Sarı-Kırmızılılar'a yönelik eleştiriler artmaya devam ediyor. Bu eleştirilerin en dikkat çekenlerinden biri ise Kontraspor YouTube kanalında konuşan eski futbolcu Nihat Kahveci'den geldi. Kahveci, Galatasaray'ın sahada gösterdiği performansı sert sözlerle eleştirerek, "Böyle bir oyunla Şampiyonlar Ligi'nde başarı beklemek hayal. Mücadele ve hırs namına sahada hiçbir şey yoktu. Bu sonuç, Galatasaray'a hiç yakışmadı," diyerek Sarı-Kırmızılılar’ın oyununun savunulacak bir yanı olmadığını ifade etti. 

İŞTE KAHVECİ'NİN O SÖZLERİ:

"BAZI OYUNCULAR..."

"BAZI OYUNCULAR..."

"Bazı oyuncular gerekeni yapmadı. Sara'nın ileride birçok top kaybetmesi, Torreira'nın dönen toplarda yalnız kalması, ilk yarıda rakibin öndeki oyuncularına gereken müdahalelerin yapılmaması, Köhn'ün ilk yarı çok kötü oynaması..."

"BERKAN KÖHN'DEN ÇOK DAHA İYİYDİ"

"BERKAN KÖHN'DEN ÇOK DAHA İYİYDİ"

"Batshuayi ilk yarıda Icardi'ye göre daha hareketliydi. Kerem Aktürkoğlu ilk yarıda etkisizdi, ikinci yarıdada gerekli olmayan çalım denemeleri yaptı. Berkan Kutlu oyuna girdikten sonra çok iyi işler yaptı. Bana göre Derrick Köhn’den çok çok daha iyi oynadı"

"YAZIK"

"YAZIK"

"Galatasaray'ı bu kadar kötü beklemiyordum. Tek kelimeyle yazık. Savunulacak hiçbir tarafı yok. İki maçta 4 gol yiyip 17 tane pozisyon verilmez. Galatasaray bu takımı elemeliydi. Bu maç bir kişiye yazmaz. Bu mağlubiyet başkanından malzemecisine kadar herkese yazar"

"TRANSFER FİYASKOSU"

"TRANSFER FİYASKOSU"

"Galatasaray, Elias Jelert ve Gabriel Sara'yı transfer etmese bundan daha da kötü oynamazdı. Geçen seneki kadro olsa Galatasaray daha iyi oynardı. Jelert ve Sara, Galatasaray’ya ne verdi mesela? Resmen transfer fiyaskosu. Ben Galatasaray’a yakıştıramadım."

"BU TAKIMLARI NİYE KURUYORUZ?"

"BU TAKIMLARI NİYE KURUYORUZ?"

"250-230 milyon euroluk takım kurduk Şampiyonlar Ligi’nde yokuz. Niye kuruyoruz o zaman bu kadar pahalı takımları? Bu kadar borç varken niye kuruyoruz? Her sene Real Madrid’i destekleyelim, her sene kupayı da alıyor hiç stres yaşamayalım. Allah’tan seneye şampiyon olan takım direkt gidiyor."

"Artık Arda Güler'li Real Madrid'i destekleyeceğiz"

Kaynak: HABER MERKEZİ-MYNET