ABD’de bulunan NATO liderleri, NATO Devlet ve Hükümet Başkanları Zirvesi kapsamında düzenlenen NATO-Ukrayna Konseyi Oturumu'na katıldı. İtalya Başbakanı Giorgia Meloni, ise saatin geçmesi üzerine sıkıldığını mimikleriyle belli etti. 

Gözlerini devirerek konuşan İtalya Başbakanı Giorgia Meloni, Perşembe sabahı kendisi ve diğer dünya liderlerinin, Biden ve İttifak'ın Genel Sekreteri Jens Stoltenberg'in sonunda huzurlarına gelip NATO Zirvesi'nin üçüncü gününü açmasını beklerken sinirli göründüğü dikkat çekti.

Putin, esirleri havaalanında karşıladı Putin, esirleri havaalanında karşıladı

Finlandiya Cumhurbaşkanı Alexander Stubb ile konuşan İtalya Başbakanı Giorgia Meloni, tavana baktı ve gözlerini ciddi bir şekilde şaşılaştırdıktan sonra, saatin 10:00 başlangıç ​​saatini geçtiğini göstermek için bileğine işaret etti.

Konuşmayı dinleyen üçüncü kişi daha sonra telefonunu çıkarıp saate baktığında, Meloni yine gözlerini devirip kaşlarını çattı ve kameraların kendisine odaklandığını fark etti.

Liderlerin neyi görüştükleri belirsiz merak konusu olsa da Meloni, yaptığı mimiklerle NATO Zirvesi'ne adeta damga vurdu.

Muhabir: ERAYCAN ERGİNBAŞ