4 Nisan'da ABD'de vizyona girmesi planlanan "A Minecraft Movie"de Jason Momoa; Jack Black, Emma Myers ve Danielle Brooks gibi oyuncularla birlikte rol alıyor. İlk fragman bu ayın başlarında bolca eleştiriyle karşılanmıştı. Ancak çok daha farklı bir sorun çıktı!

ÇARPICI İDDİALAR

Rachell Marie Hofstetter, daha çok kullanıcı adı Valkyrae ile bilinen, YouTube'daki en popüler yayıncılardan biri... Minecraft Movie'de de küçük bir rolü bulunuyordu. Hofstetter, yaptığı bir röportajda ortaya çarpıcı iddialar attı.

A-19

HAYAL KIRIKLIĞI

Genç kadın, "Çıkacak olan Minecraft filminde küçük bir rolüm var. Orada Jason Momoa'yı gördüm. Set ekibinden bazılarına kötü davrandığına şahit oldum. Hayal kırıklığı yaşadım" dedi.

BAĞIRIP ÇAĞIRDI

Rachell Marie Hofstetter, "Onlara, bir şeyi doğru yapmadıkları, çekimi ayarlamadıkları için gerçekten çok kızmıştı. Oldukça öfkeliydi, gerçekten çok sinirliydi. Bağırıp çağırıyordu. Uzun süre sakinleşmedi" şeklinde konuştu.

B-16

SETE SARHOŞ GELİRDİ

Oyuncunun setteki davranışları hakkında spekülasyonlar ilk kez duyulmuyor. Jason'ın, Aquaman setine bazen sarhoş ve geç geldiğini öne sürülmüştü. Ancak DC'nin sözcüsü bunu yalanladı.

Muhabir: Münevver Beyza Morgül