Gece Meşelik Mahallesi yakınlarında meydana gelen trafik kazasında, 58 yaşındaki Ali Şahin'in karşıya geçmeye çalışırken plakası belirlenemeyen bir araç tarafından çarparak hayatını kaybetmesi ve ardından olay yerinden kaçan sürücünün aranmasıyla ilgili bilgiler ortaya çıktı.


Kazada, 06 DP 0012 plakalı aracı kullanan 18 yaşındaki B.A., Şahin'e çarpmamak için yaptığı ani manevra sonucunda aracın taklalar atarak yol kenarındaki beton ve telefon direklerine çarpmasıyla sürücü ve yanındaki yolcu Y.Ç.'nin ağır yaralandığı belirtildi. Yaralılar, olay yerine gelen 112 Acil Sağlık ekipleri tarafından Milas Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.


Olay yerindeki incelemelerin ardından Ali Şahin'in cansız bedeni cenaze aracına yüklenerek Milas Devlet Hastanesi morguna götürüldü. Trafik kazası nedeniyle yol bir süre tek şeritten sağlandı. Görgü tanıklarının ifadelerine göre, Şahin'e ilk çarpan aracın beyaz bir lüks araç olduğu belirlendi.


Kazanın neden olduğu hasar sebebiyle bölgedeki elektrik ve iletişim hizmetlerinde kesintiler yaşandı. Enerji şirketi ekipleri, devrilen direklerin onarımı için çalışmalara başladı. Güvenlik güçleri, olayla ilgili soruşturma başlatırken kaçan sürücünün yakalanması için çalışma başlatıldı.

Kaynak: İHA