Mevzular Açık Mikrofon 100. yıl özel programıyla yine gündeme damgasını vurmaya hazırlanıyor. Oğuzhan Uğur'un moderatörlüğünde olan programın yayınlanacağı gün merakla bekleniyor. ''Atatürk, Cumhuriyet ve 100. Yılında Türkiye'' gündemiyle meydana gelecek olan Mevzular Açık Mikrofon 100. yıl özel programına katılım başvurusu da merakla bekleniyor. Peki Mevzular Açık Mikrofon 100. yıl özel programına katılım başvurusu nasıl yapılır? İşte bu sorunun cevabı da haberimizde yer alıyor..

MEVZULAR AÇIK MİKROFON 100. YIL ÖZEL PROGRAMI KATILIM BAŞVURUSU

Oğuzhan Uğur, Mevzular Açık Mikrofon 100. yıl özel programına katılım başvurusu hakkında sosyal medya hesabından bir açıklama yayınladı. Bu açıklamaya göre başvurular 2 Ekim tarihinde alınmaya başlanacak. Oğuzhan Uğur açıklamasında, ''Mevzular Açık Mikrofon 100. Yıl Özel Konumuz Atatürk, Cumhuriyet ve 100. Yılında Türkiye.  Sizler de gelmek isterseniz, katılım başvurusu için 2 Ekim’i bekleyiniz. Tarihimizi kitaplardan ya da tanıklardan değil de, dayınızdan, amcanızdan ya da facebook şeyhlerinden öğrendiyseniz, muhakkak gelmelisiniz.'' ifadelerini kullanarak, programa katılmak isteyenlere 2 Ekim tarihini işaret etti.

MEVZULAR AÇIK MİKROFON BAŞVURU ŞARTLARI NELER?

Mevzular Açık Mikrofon başvuru şartları 4 maddeden oluşuyor. Bunlar şu şekilde:

*Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak,

*18 yaşından büyük olmak,

*Programa katılacak siyasi kişi ile karşıt görüşlü olmak,

*Soru sormaya istekli olmak.

MEVZULAR AÇIK MİKROFON BAŞVURU NASIL YAPILIR?

Mevzular Açık Mikrofon programına başvurunun nasıl yapıldığına gelince... Aslında bu konuda programın resmi bir web sitesi bulunmuyor. Oğuzhan Uğur da 100. yıl özel programı için 2 Ekim tarihini işaret etti. Ancak normalde programa katılmak için programın Instagram ve Twitter hesaplarını takip etmeniz gerekiyor. Oğuzhan Uğur, programa katılmak isteyenleri Twitter ve Instagram üzerinden seçiyor. Takipçiler, verilen etiketi yorum olarak yazıyor ve programın ekibi katılacak kişileri oradan seçerek, programa davet ediyor.

BU SEZON AÇILIŞI SOPHIA İLE YAPTI

Mevzular Açık Mikrofon'un yeni sezon ilk bölümü insansı robot Sophia ile gerçekleştirildi. Dünya vatandaşlığı bulunan insansı robot Sophia'nın programı da diğer programlar gibi büyük ilgi gördü. Ancak diğer bölümlerde olduğu gibi bu kez Youtube adresinden tam bölüm yayınlanmadı. Yeni sezon anlaşması nedeniyle bölüm Gain'de yayınlandı.

Editör: Orhan Duman