Filenin Sultanları'nın başarılı oyuncusu ve Türkiye Kadın Milli Voleybol Takımı'nın parlayan yıldızlarından biri olan Ebrar Karakurt, sadece sahadaki performansıyla değil, sosyal medyadaki etkileyici paylaşımlarıyla da adından söz ettiriyor. Son paylaşımında kovboy şapkasıyla poz veren Karakurt, takipçilerinden büyük ilgi ve beğeni topladı.

1

KOVBOY ŞAPKASINA TAKTI

Ancak Milli Beka Hareketi Genel Başkanı ve Yenişehir Spor Kulübü Başkanı olan Murat Şahin, Ebrar Karakurt'un şapkasına taktı.

2

Son günlerde sosyal medyada büyük yankı uyandıran bir polemik, Türkiye'nin spor gündemini salladı. Voleybol dünyasının başarılı ismi Ebrar Karakurt'un kovboy şapkasıyla çektiği fotoğraf, tartışmalara yol açtı. Murat Şahin adlı kişinin eleştirileri ise polemiği alevlendirdi. Şahin, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Bu nedir arkadaş? Müslüman Türk milletinin anlı şanlı ve şerefli formasının üstüne kovboy şapkası giymek nedir? Yeter artık! Neden ısrarla bu hanımefendide ısrar ediyorsunuz? Nice başarılı sporcu evlatlarımız var şu ülkede. Başka sporcu mu kalmadı??" ifadelerini kullandı.

Bu eleştiri, spor camiasında ve sosyal medya platformlarında geniş yankı bulurken, Türkiye Voleybol Federasyonu Başkanı Mesut Süre'nin sert tepkisi dikkat çekti. Süre, "Bir sus a..." diyerek Şahin'in eleştirilerine karşı çıktı. Aynı zamanda Şahin'i destekleyen bir kişinin yorumuna ise "Sen de s.ir git güzel kardeşim" yanıtını verdi.

Kaynak: HABER MERKEZİ