Melisa Pamuk’la tanışmasından sonra hem milli takım hem de kulübü Lille’deki performansı artan Yusuf Yazıcı, sezon bitiminde evliliğe hazırlanıyor. 

Aşklarını gözlerden uzak yaşayan çiftin evlilik kararı almasında Melisa Pamuk’un sürpriz evlenme teklifi etkili oldu. 



Önceki akşam birlikte yemeğe çıkan çift şık bir restoran yemek yerken, Melisa Pamuk cep telefonundan Sezen Aksu’nun “Erkek Güzeli” şarkısını açtı ve Yusuf Yazıcı’ya evlenme teklif etti.
Gözleri dolan yıldız futbolcu, Melisa’nın ellerini öperek, “Seninle bir ömür geçirmeye hazırım” dedi.
Çiftin bu mutlu haline gören restorandaki Fransızlar alkışla karşılık verdi.


Melisa Aslı Pamuk kimdir?

Melisa Aslı Pamuk, 14 Nisan 1991 tarihinde Hollanda'da dünyaya geldi. İskenderun kökenli bir aileye sahiptir. 2011 Türkiye Güzellik Kraliçesi Yarışması'nda, L'Oréal Paris sponsorluğunda FOX'ta yayınlanan ve finali 3 Haziran 2011'de İstanbul'da gerçekleşen Miss Turkey yarışmasını birinci olarak tamamladı. Miss Turkey 2011 tacını bir önceki yılın birincisi Gizem Memiç'ten devralan Pamuk, organizasyonun aldığı yeni format değişikliği kararı ile Türkiye'yi 2011 yılının Eylül ayında Brezilya'nın São Paulo şehrinde düzenlenen Miss Universe (Kâinat Güzellik Yarışması)'de temsil etti. Aynı zamanda 2009 yılında Best Model of Turkey (Türkiye'nin en iyi mankeni) yarışmasında Best Promising (Umut/Gelecek Vaat Eden Model) unvanını kazandı.

Türkçe, İngilizce, Felemenkçe, Almanca ve orta seviyede Fransızca dillerini iyi derecede konuşabilen Pamuk, Hollanda'da Amsterdam Üniversitesi'nde Psikoloji eğitimine başlamış ancak Miss Turkey kariyeri için okulu dondurmuştur. 1.76 cm boyunda ve 58 kg olan Pamuk, 85-62-90 vücut ölçülerine sahiptir. Modelleme kariyerine 14 yaşında başlamıştır.

Melisa Aslı Pamuk, henüz 13 yaşındayken, 2004 yılında Hollanda'da yayınlanan "Dat zit wel snor" adlı kısa filmde başrolde Hayal karakterini canlandırmıştır. Sadri Alışık Kültür Merkezi'nde "Temel Oyunculuk" dersleri almıştır. Türkiye'deki oyunculuk kariyeri ise ilk olarak bir GSM reklamında oynamasıyla başlamıştır. Daha sonra Yer Gök Aşk adlı dizide başrol oynamış ve aynı yıl G.D.O. KaraKedi adlı ilk sinema filminde yer almıştır.


Güzel oyuncunun iddialı tarzı ve pozlardaki mutlu halleri de dikkat çekti.

Yusuf Yazcı Kimdir?

Yusuf Yazıcı, 29 Ocak 1997 tarihinde Trabzon'da doğdu. Futbol kariyerine 2008 yılında Trabzonspor altyapısında başladı. Aralık 2015'te profesyonel sözleşme imzalayarak A takıma yükseldi. İlk resmi maçına 22 Aralık'ta Gaziantepspor ile oynanan Türkiye Kupası maçında çıktı ve ilk on birde sahaya çıktı. 7 Şubat 2016'da, Akhisar Belediyespor karşılaşmasının 77. dakikasında sakatlanan Musa Nizam'ın yerine oyuna girdi ve Süper Lig'deki ilk maçına çıkmış oldu. 8 Mayıs'ta, Çaykur Rizespor maçında attığı 2 golle hem profesyonel kariyerindeki ilk gollerini kaydetti hem de 2015-16 sezonunda Süper Lig'de gol atan en genç oyuncu unvanını elde etti.

Kaynak: HANDE DURMAZ