Hadise Açıkgöz, "PurpleHej" adlı YouTube kanalının konuğu olarak geldi. Ünlü şarkıcı, bilinmeyen yönlerini paylaşmanın yanı sıra özel hayatıyla ilgili de çeşitli açıklamalarda bulundu.

Ünlü şarkıcıya yöneltilen "Uzaktan Hadise'ye baksan ona nasıl bir tavsiye verirsin?" sorusuna, "Biraz rahatla mısın?" diye cevap verirdim. Çünkü her şeyi çok düşünüyorum, bazı konularda çok panik yapabiliyorum. Kendimi rahatlatmak isterdim" şeklinde yanıt verdi.

Ara sıra stresle başa çıkamadığını belirten Hadise, "Bu durumda her şey üzerime geliyor. Ancak kendimi rahatlatmak için olumsuz bir şeye yönelmedim, bununla gurur duyuyorum. Yalnız kalarak ya da az sayıda çok sevdiğim insanla zaman geçirerek bu zorluğun üstesinden geliyorum. Ama çok sevdiğim insanlarla vakit geçirmek de pek sık rastlanan bir durum değil" şeklinde ifade etti.

Sevmediği üç huyunu paylaşan Hadise, "Bavulumu genellikle son dakikada yaparım, bu durumdan hiç hoşlanmam. Çabuk panik yaparım, özellikle stres anlarında. Son olarak, yapmam gereken ödemeleri genellikle ikinci bir hatırlatma gelene kadar geciktirirdim, ancak artık bu alışkanlığımı değiştirdim" ifadelerini kullandı.

"Hayatımdaki erkeğe dünyadaki tek erkekmiş gibi hissettiririm"

 "Kendinden ayrılma sebebin ne olurdu?" sorusuna şu şekilde yanıt verdi:

"Bir kere Hadise çok sadık bir kadın. Oradan vuramazlar beni. Yani bir ilişkide isem, hakikaten tüm ilgim o kişidedir. Ama tabii işime çok aşığım. Ben olsam Hadise'den ayrılmam ya. Hadise güzel kadın valla. Evet işim önemli ama ilişkime değer veriyorsam çok güzel bir denge kuruyorum ve o erkeği dünyadaki tek erkek gibi hissettirebilirim. Ama o da buna hazır olmalı. Hazır değilse ben bunu yapamam. Ama hazırsa ona hem dünyaları veririm, hem de her şeyi yaparım o kişi için."

Buna hazır olduklarını düşündüklerini ifade eden birçok insan olduğu yorumu üzerine, Hadise şu şekilde konuştu:

"Hazır olduklarını düşünüyorlar. Hadise gibi bir ismi taşıyabileceklerini düşünüyorlar ilk etapta. Sonra bu kadın, o kişiye ağır geliyor. İsmiyle, şöhretiyle, yaşadığı hayatla... Anlatabiliyor muyum? Geri çekiliyorlar. Ama bunu açık açık söyleyemiyorlar, erkeğin gururu vardır. 'Hadise, ben seni taşıyamıyorum' bir erkek bunu söylemez. Uzaklaşır. Ya da kendilerini farklı gösteriyorlar başta, kahraman gibi gösterip seni kendisine bağlıyor; sonra birden gerçek kimliği ortaya çıkıyor. İşte o zaman da Hadise onlara 'bay bay' diyor."

Kaynak: haber merkezi