Magazin

Melek Mosso'dan 'kalça estetiği' itirafı geldi: Sebebini duy da inanma!

Melek Mosso, son dönemde kendisi hakkında çıkan “kalça estetiği yaptırdı” iddialarına açıklık getirdi. “Herkes rahatlasın arkadaşlar. Evet, popo estetiği yaptırdım. Üst dudağımda ve çenemin ucunda dolgu var. Bu arada bir sürü kazık yedim. Birkaç güzellik merkezi beni bir kazıkladı...” dedi.

Loading...

Abone Ol

Şarkıcı Melek Mosso, Hülya Avşar’ın YouTube’da yayınlanan sohbet programı “Bir Hülya Avşar Sohbeti”nin yeni bölümüne konuk oldu. Samimi açıklamalarda bulunan  Mosso, son dönemde kendisi hakkında çıkan “kalça estetiği yaptırdı” iddialarına açıklık getirdi.

Hülya Avşar'ın sorusu üzerine şarkıcı; “Herkes rahatlasın arkadaşlar. Evet, popo estetiği yaptırdım. Üst dudağımda ve çenemin ucunda dolgu var. Bu arada bir sürü kazık yedim. Birkaç güzellik merkezi beni bir kazıkladı...” dedi.

Melek Mosso'nun eşi Serkan Sağdıç da konuya dahil oldu ve "Sağlık açısından yapması gerekiyordu. Kuyruk sokumunda problem vardı." ifadelerini kullandı. Sosyal medyada konuyla ilgili çok sayıda yorum yapıldı. Şarkıcının sağlık sorunu sebebini gerekçe göstermesi tiye alındı.