İspanyol ekibi Atletico Madrid'le mukavelesi sona eren 28 yaşındaki stoper Mario Hermoso boşa çıktı. Oyuncuyla bir süredir Beşiktaş ilgileniyordu. Ancak Galatasaray'dan da somut adımlar gelebilir.

Hem Nelsson hem de Davinson Sanchez'e yoğun bir ilgi var. Bu oyunculardan biri veya ikisinin birden satılması halinde savunmanın göbeğinde ciddi bir açık oluşacak. Sarı-Kırmızılılar bu sebeple Hermoso için kolları sıvadı. 1-2 gün içinde tecrübeli futbolcunun menajeriyle masaya oturulması bekleniyor.

25 MİLYON EUROYA ALINDI

Bonservis bedeli bulunmayan 1.84 boyundaki stoper, başka kulüplerin de kıskacında... Galatasaray ise Şampiyonlar Ligi kozuyla onu ikna edebileceğini düşünüyor. 2019'da 25 milyon euro karşılığında Espanyol'dan transfer edilen tecrübeli futbolcu ise kendisine gelebilecek bütün teklifleri görmek istiyor.

Boşta bulunduğu için çok yüksek bir yıllık maaş isteyeceği öğrenildi. Ayrıca muhtemelen imza parası talebinde de bulunacak. Ancak Cim-Bom, olası satışların ardından bu maliyeti rahatlıkla karşılayabileceğini düşünüyor.

Kaynak: HABER MERKEZİ