LeBron James'in kendisi gibi basketbolcu olan oğlu Bronny James'in sevgilisi ortaya çıktı. 19 yaşındaki NBA çaylağı; All My Children dizisinin yıldızı Dondre T. Whitfield ve Eureka dizisinin oyuncusu Salli Richardson-Whitfield'ın 20 yaşındaki kızı Parker Whitfield ile birlikte .

SENİ SEVİYORUM

Parker, Instagram hikayesinde Bronny ile birlikte Mickey Mouse'un yanında poz verdikleri kareyi paylaşarak, "Seni seviyorum!" notunu düştü. Bronny, bu kareyi kendi hesabından yeniden paylaştı. Ve Parker'ın başının üstüne bir taç emojisi ekleyerek, "Seni seviyorum bebeğim" yazdı.

DEDİKODU YOKTU

Çift liseye birlikte gitmiş olsa da, Parker'ın 2024 Paris Olimpiyatları'nda erkekler basketbol maçında Bronny ile saha kenarında otururken görüldüğü Ağustos ayına kadar aralarında aşk dedikoduları çıkmamıştı.

AYNI TAKIMDA

O sırada ikiliye Bronny'nin 17 yaşındaki kardeşi Bryce James ve Bryce'ın kız arkadaşı Sadie Johnson da eşlik etmişti. LeBron James'in, ABD formasıyla Sırbistan'a karşı oynadığı maçı izlediler. Bronny James, yeni sezonda babası ile Los Angeles Lakers'ta forma giyecek. Aşk hayatı da iyi gidiyor!
 

Muhabir: Tamer Ayeri