Utahlı Halen Carbajal isimli şahıs, bir komşunun arazisindeki bizon sürüsünü fark etti ve daha yakından bakmaya karar verdi. Çiti aştı ve bir süre hayvanları izledikten sonra dönüş yoluna geçti. Ancak bizonlardan biri kendisini takip ediyordu. 

İçindeki hayvan sevgisi şimdi daha da depreşmişti... Durdu ve bizonu okşamaya başladı. Ancak tam da o anda hiç beklemediği bir şey oldu. Hayvan bir boynuz darbesiyle adamı fukara sümüğü gibi yere yapıştırdı. Darbeden geriye adamın karaciğerinde 20 santimlik bir yarık ve vücudunda çeşitli kırıklar kaldı! 

bizon111

Ağır şekilde yaralanmasına rağmen hızla kaçan saftirik hayvansever, soluğu hastanede aldı. Şu an mucize eseri yaşayan bizonzede adam, “Bu senaryodaki aptal kesinlikle benim. Sadece ona bakmak ve okşamak istiyordum. Beni takip etmesini çok hoş karşılamıştım ve ona bir karşılık vermek istemiştim. Meğer ne saf ve aptalmışım” dedi. 

Bir hafta yoğun bakım ünitesinde kalan, karaciğerinin yanı sıra akciğeri ile kaburgaları da zarar gören ve “Lanet olsun içimdeki bu bizon sevgisine dedirten” Carbajal’a sosyal medyadan geçmiş olsun dilekleri yağdı. “Kafayı mı yedin sen bro… Bizon bu bizon, kedi değil” şeklindeki yorumlar ise dikkat çekti. 

Kaynak: GALİP ÖZTÜRK