Konya'da, bir 15 katlı binanın çatısından atlayarak intihar eden iki genç kız, olay yerinde yaşamlarını yitirirken, bu trajik olayın anı, güvenlik kamerası tarafından kaydedildi.

Olay, gece saatlerinde, Konya'nın Meram ilçesine bağlı Yenice Mahallesi'nde bulunan bir sitede meydana geldi. Alınan bilgilere göre, 15 katlı binanın çatısından atlayan iki kişi ihbarı üzerine, polis ve sağlık ekipleri olay yerine yönlendirildi. Polis ekipleri, olayın yaşandığı binanın çevresinde geniş bir güvenlik önlemi aldı. 19 yaşındaki İ.Ç ve 18 yaşındaki L.N.Ş isimli genç kızların, çatıdan atlayışları, güvenlik kameraları tarafından kaydedildi.

Buna ek olarak, İ.Ç ve L.N.Ş'nin çatıdan atlamadan önce erkek arkadaşlarına konum göndererek "biz çatıdan atlayacağız" şeklinde bir mesaj gönderdikleri tespit edildi. Olay yerindeki incelemelerin tamamlanmasının ardından, iki genç kızın yaşamını yitirdiği yerde cesetleri bulunarak otopsi için Konya Şehir Hastanesi morguna götürüldü. Bu üzücü olayla ilgili olarak soruşturma başlatıldı.

İHA

Editör: Eray Erginbaş