Olay, geçtiğimiz Pazar günü saat 15.40 civarında Şişli Nişantaşı'nda yaşandı. Fenomen bir evlilik yarışmasının tanınmış yarışmacısı Batuhan Boz, iddiaya göre aralarında husumet bulunan Oğulcan Yılmaz tarafından Şişli Nişantaşı'ndaki bir kafeteryaya davet edildi.

Batuhan Boz, arkadaşı Barkın Şerefhan ile birlikte kafeteryaya gittiğinde, Oğulcan Yılmaz ve onun yanındaki bir kalabalık grup tarafından saldırıya uğradı. Bu grup, Boz ve arkadaşını dakikalarca darp etti. Kavga, kafedeki diğer müşterilerin müdahalesiyle sona erdi. Bu çatışmada yumruklar, tekmeler ve hatta sandalyeler havada uçuştu. Kavga anları güvenlik kameraları tarafından kaydedildi.

Kavga sonrası, darp raporu alan Batuhan Boz, yaklaşık 70 bin lira değerindeki cep telefonunun çalındığını iddia etti. Bu ihbar üzerine, taraflar gözaltına alındı ve emniyete götürüldü. Oğulcan Yılmaz, Batuhan Boz'a ait olduğu iddia edilen telefonu polise teslim etti. Oğulcan Yılmaz ve diğer saldırganlar, "Kasten Yaralama," "Tehdit ve Hakaret" suçlarından adli işleme tabi tutuldu. İfadeler alındıktan sonra taraflar savcılık talimatıyla serbest bırakıldı.

iha

Editör: Eray Erginbaş