Ailesiyle birlikte televizyona çıkan Kourtney Kardashian, uzun bir süredir projeden ayrılmayı düşünüyordu. "The Kardashians"ın son bölümünde, Kim Kardashian ile yaşadığı bir kavga sırasında ablasına yönelik olarak "Sensiz aile grubumuz var" şeklinde bir itirafta bulunulmuştu.

Yeni aşkı kızı Yasmin Erbil ile aynı yaşta! Mehmet Ali Erbil çocuklarından tepki gördü mü? Yeni aşkı kızı Yasmin Erbil ile aynı yaşta! Mehmet Ali Erbil çocuklarından tepki gördü mü?

Kim Kardashian, son yaşadığı kavga ve ablasıyla olan itirafıyla gündeme damgasını vurduktan hemen sonra, yine kıvrımlarını sergileyerek dikkatleri üzerine çekti.

Ferrari, Lamborghini'ye çarptı, karavan takla attı! 2 ölü, 2 yaralı! İşte o anlar... Ferrari, Lamborghini'ye çarptı, karavan takla attı! 2 ölü, 2 yaralı! İşte o anlar...


Karısının ailesi mafya çıktı! Karısının ailesi mafya çıktı!

Gucci pijama takımı ve zor bela kapattığı iç çamaşırıyla çekilmiş pozlarını paylaşan Kim'e, "Kardeşlerinin önüne geçmeye devam ediyor" gibi yorumlar yağdı.



Kim Kardashian, her daim gündemde kalmayı başaran bir isim olarak, bu kez de hayranlarından tam not aldı.

Sosyal medyada küfürler eden Sıla Doğu bu sefer namaz kıldı! Sosyal medyada küfürler eden Sıla Doğu bu sefer namaz kıldı!

Kaynak: HABER MERKEZİ