Mehmet Ali Erbil ile genç sevgilisi Gülseren Ceylan, sosyal medya üzerinden ilişkilerini duyurduktan sonra yaş farkları gündemin odağına yerleşti. Gülseren Ceylan, Mehmet Ali Erbil'in yanına taşındığını açıklarken, "Bana 30 yaşında bir adamın sağlayamayacağı birçok şeyi sunuyor" şeklinde konuştu. Kendisinden tam 40 yaş büyük olan Erbil ile mutlu olduğunu ifade eden genç kadının ailesinin ise ilişkiyi onaylamadığı iddia ediliyor.

Mehmet Ali Erbil'in oğlu Ali Sadi'nin şovmen babasına yönelik "Evlenemezsin, kardeş falan da istemiyorum" şeklinde bir çıkış yaptığı söylentileri dolaşıyordu. Ancak Mehmet Ali Erbil, bu iddialara "Onların tek isteği benim mutlu olmam, Ali Sadi bile artık buna alıştı valla" şeklinde cevap verdi.

Gülseren Ceylan ise, "Bana zaten alıştılar, çocukları ara sıra geliyor ve geldiklerinde de birlikte sohbet ediyoruz" şeklinde konuştu.


Mehmet Ali Erbil, kızı Yasmin Erbil'in ilişkisiyle ilgili de şunları söyledi: "Ben onun ilişkisine nasıl saygı duyuyorsam, o da aynı şekilde saygı duyuyor."

Kaynak: HABER MERKEZİ