Galatasaray'dan Portekiz devi Benfica'ya transfer olan Kerem Aktürkoğlu canlı yayında soruları yanıtladı. Sakatlık durumu, eski takımı Galatasaray ve takım arkadaşlarıyla ilişkileri hakkında samimi açıklamalarda bulunan Kerem, futbolseverlere önemli mesajlar verdi. Öte yandan Kerem Aktürkoğlu Fenerbahçe hakkında da açıklamalarda bulundu. 

Kerem Aktürkoğlu-1

KEREM AKTÜRKOĞLU'NUN AÇIKLAMALARI

Kerem Aktürkoğlu, sakatlığıyla ilgili endişeleri gidermek amacıyla konuştu. Oyundan çıkma sebebinin tamamen koruma amaçlı olduğunu belirten Aktürkoğlu, "Ciddi bir durum yok, kendimi iyi hissediyorum" dedi.

DI MARIA SORUSU

Arjantinli futbolculara olan sempatisini dile getiren Kerem, "Genelde Arjantinlilerle aram iyi oluyor. Di Maria ile de iyi anlaşıyoruz. Takımdaki herkesle pozitif ilişkilerim var" ifadelerini kullandı.

Kerem-14

"GALATASARAY TARAFTARI OLARAK KONUŞUYORUM"

Eski takımı Galatasaray hakkında da değerlendirmelerde bulunan Kerem Aktürkoğlu, "Artık bir Galatasaray taraftarı olarak konuşuyorum. İnişler çıkışlar futbolda her zaman olur. İki maç üst üste berabere kalındı diye düşüşten bahsedilmemeli. Galatasaray her zaman bu tür süreçlerin üstesinden gelmiştir" dedi.

ıcardi (1)

MAURO ICARDI YORUMU

Mauro Icardi ile arasındaki ilişkiye dair çıkan spekülasyonlara açıklık getiren milli futbolcu, "Icardi ile aramızda bir problem yok. Birbirimizi seviyoruz ve Galatasaray'daki arkadaşlarımla hala iletişim halindeyim" şeklinde konuştu.

Kerem-15

BARIŞ ALPER'LE SORUN MU VAR?


Barış Alper Yılmaz ile aralarında herhangi bir kırgınlık olmadığını vurgulayan Kerem, "Barış ile küskünlük gibi bir durum söz konusu değil. Hayatın akışı içinde her zaman herkesle çok yakın olmayabilirsiniz ama Barış çok iyi bir futbolcu" dedi.

Mert Keremm
FENERBAHÇE SORUSU

Fenerbahçeli arkadaşlarının olduğunu belirten Kerem, "Fenerbahçeli dostlarım var ama ben Galatasaraylıyım. Bizimkisi doğru yol, onların farkına varması zaman alabilir" dedi. Ayrıca Benfica'ya transfer süreciyle ilgili konuşan Kerem, "Galatasaray'da da çok mutluydum. Galatasaray'dan mutsuz olduğum için gitmedim. Benfica da bir hayaldi ama Galatasaray'da da hayallerimi gerçekleştirmiştim" dedi.


 

Muhabir: ERAYCAN ERGİNBAŞ