Kocaeli İzmit'te dün yaşanan görüntüler, ağızları açık bıraktı. İzmit Belediyesi ekipleri, şehir hastanesi yanında bulunan ve Tavşantepe Mahallesi'nde kalan sokağın asfalt çalışması için bölgeye gitti. Bu sırada aynı sokakta çalışma yapan Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ekipleri ile İzmit Belediyesi çalışları karşı karşıya geldi. 

Dünyanın en uzun ekmeğiyle rekor kırdılar Dünyanın en uzun ekmeğiyle rekor kırdılar

"NUMARA YAPMA"

İki grup arasında yaşanan kavgalar sırasında İzmit Belediyesi ekibinden bir kişinin kendisine dokunmasıyla beraber İzmit Belediyesi meclis üyesi İbrahim Efe kendini yerlere atıp bağırmaya başladı. Yere düşen İbrahim Efe'ye İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet ile yanında bulunanlar, "Kendini yere atıyorsun, numara yapma" diye tepki gösterdi. Bu sırada Fatma Kaplan Hürriyet'in yanında bulunan bir kişi de yere düştü. 


Yaşananlar sonrası Meclis Üyesi İbrahim Efe'den açıklama geldi. Efe, "Öfkeme yenik düştüm, kontrolümü kaybettim. Ailemi, dostlarımı, dava arkadaşlarımı ve bizlere güvenen herkesi hayal kırıklığına uğratan görüntülerin yaşanmasına neden oldum. Çok üzgünüm. Yaşadığım üzüntüyü ifade edecek kelime bulamıyorum." dedi.
 

Kaynak: HABER MERKEZİ