Beşiktaş’ta seçim yaklaşırken başkan adaylarının listeleri kesinleşmeye başladı.

Adaylardan Serdal Adalı, listesinde ikinci başkan olarak Metin Keçeli’ye yer vereceğini açıkladı.

1949 doğumlu Metin Keçeli, 1979 senesinde 30 yaşındayken Beşiktaş Kulübünde yöneticilik yapmaya başladı. 2000 yılında kadar Beşiktaş Kulübü’nde futbol şube sorumluluğu, asbaşkanlık ve tesis sorumluluğu gibi görevlerde bulundu.

SERDALADALI2

Metin Keçeli, Yıldırım Demirören'in ısrarı sonrası geri dönüp Beşiktaş'ta 2010-12 döneminde ikinci başkanlık yapmıştı.

11 yıl aradan sonra yeniden yönetimde yer almaya hazırlanan Metin Keçeli, Süleyman Seba dönemlerinde yöneticiliğindeki Beşiktaş muhabirleriyle sabah kahvaltısında bir araya geldi.

Keçeli, muhabirlerin, “Sayın Hasan Arat’ın Süleyman Seba’nın devamı olduğu söyleniyor. Bu konuda ne düşünüyorsunuz?” şeklindeki sorusuna şu şekilde cevap verdi:

SERDALADALI-1

“Hasan Arat’ın Süleyman Seba’nın devamı olduğu söyleniyor. Bizim yönetimde olduğumuz dönemde rahmetli Recep Yazıcı, onun ismini Süleyman Ağabey’e önerdi. Kendisi de bana ‘git bir kontrol et, üyeyse alalım’ dedi. Sonra yönetime aldık ve Süleyman Ağabey’le 1 sene aktif çalıştı. Ben 20 sene çalıştım. Birileri Süleyman Ağabey’in devamını arıyorsa bu yönetime baksınlar.”
Bu arada Serdal Adalı, başkan olması durumunda sportif direktörlüğe Şifo Mehmet olarak bilinen Mehmet Özdilek’i getireceğini açıkladı.

Eski yöneticilerden Erol Kaynar da, Serdal Adalı ve ekibini sahibi olduğu Sortie restoranında ağırladı.

Kaynak: GALİP ÖZTÜRK