Fenerbahçe'nin parlayan yıldızı Ferdi Kadıoğlu, gösterdiği muazzam performansla büyük kulüplerin dikkatini çekmeye devam ediyor. Ferdi Kadıoğlu transferini bitirmek isteyen  Arsenal ve Napoli gibi dev futbol kulüpler, genç yeteneği transfer etmek için harekete geçti. Peki Ferdi Kadıoğlu gidecek mi? Fenerbahçe'ye ne kadar teklif edecekler? İşte detaylar..

FERDİ

Ferdi Kadıoğlu transferi Arsenal ve Napoli için listenin üst sıralarında...

FerdiKadıoğlu (7)

FERDİ KADIOĞLU GİDECEK Mİ?

Yağız Sabuncuoğlu, Ferdi şu an çok mutlu şampiyon olmak istiyor, Fenerbahçe'de şampiyon olmadan gitmeyeceğim diye söz vermişti. Ama dev kulüplerden teklifler gelmeye başladı. Gider mi gitmez mi orasını bilemem yorumunu yaptı.

Kuzey Londra derbisi Arsenal'in İhlas Haber Ajansı

ARSENAL 

Mikel Arteta ve Arsenal yönetimi Ferdi Kadıoğlu için kolları sıvadı. Gösterdiği performansla birlikte Arsenal'in transfer listesinin üst sıralarına merdiven dayadı.

Arsenal, teknik direktör Mikel Arteta'nın sözleşmesini 2025'e kadar uzattı

ARSENAL NE KADAR TEKLİF EDECEK?

Gazete Yazıyor'un haberine göre ise sezon sonunda Arsenal, Ferdi Kadıoğlu için Fenerbahçe'nin kapısını çalacak. Arsenal'in Fenerbahçe'ye ilk teklifi ise 30 milyon euro (945.173.988,90 Türk Lirası) olacak.

NAPOLİ

Napoli yönetimi ile Fenerbahçe yönetiminin arasındaki bağlar oldukça iyi ve sıkı. Daha önceden Eljif Elmas ve Kim Min Jae transferlerinden son derece memnun kalan İtalyan devi bir türlü Fenerbahçe'de kopamıyor. Şimdi ise gözlerini Ferdi Kadıoğlu'na dikmiş durumdalar.

FERDI1 (1)-1

Fenerbahçe'nin yükselen yıldızı Ferdi Kadıoğlu için sezon sonunda bir tekli yapacak ve renklerine bağlamak için tüm yolları deneyecek. Önceki Fenerbahçe'den aldığı oyuncularda fazla rakipleri yoktu fakat bu kez durum çok farklı. Napoli Ferdi Kadıoğlu için seferber olacak diyebiliriz.

Napoli, Eljif Elmas'ın sözleşmesi 2025 yılına uzattı İhlas Haber Ajansı

NAPOLİ NE KADAR TEKLİF EDECEK?


Gazete Yazıyor'un haberine göre; Napoli sezon sonunda Ferdi Kadıoğlu için bir sorun ya da sakatlık gibi bir sorun olmamasıyla birlikte Fenerbahçe'nin kapısını 25 milyon euro (787.527.794,75 Türk Lirası) 'dan çalacak. Tabii ki bu fiyat ilerleyen günlerde de bir artış gösterebilir.

Kaynak: ERAYCAN ERGİNBAŞ