Ünlü şarkıcı İrem Derici, Harbiye Açık Hava sahnesinde gerçekleştirdiği şov için tam 3 milyon lira harcandığını açıklarken, aşk hayatına dair sorulara ilginç yanıtlar verdi.

İrem Derici'nin 16 kişilik orkestrası ve 20 dansçısından oluşan ekibiyle gerçekleştirdiği konserde toplamda 150 kişi görev aldı.

Sizi nasıl bir gün bekliyor? 11 Ekim günlük burç yorumları Sizi nasıl bir gün bekliyor? 11 Ekim günlük burç yorumları


"Marakeş," "Amsterdam," "İstanbul" ve "New York" başlıklı dört bölümden oluşan şovda her şehir için özel dekor, ışıklandırma ve kostümler tasarlandı.

Melis Sezen'in ilginç halleri! Arjantinliler şokta! Melis Sezen'in ilginç halleri! Arjantinliler şokta!

İrem Derici

İrem Derici, "Elimizden geleni yaptık, çalıştık, kazasız belasız bugünü güzel bir şekilde geçiririz umarım. Sabahtan beri çok aksilik oldu, dekor vs tekrar düzenledik onlarla uğraşıyorum.


Muhabirlerin aşk hayatıyla ilgili gelen sorularına şarkıcı
 

Harcama kısmında 3 milyonu geçtik galiba, ipin ucu kaçtı bende, ben bir senedir bugüne çalışıyormuşum, pintiliği sevmiyorum, bir led iki kostüm o benlik değil, yıllardır kazandığım parayı şovlarıma ve kliplerime yatırıyorum ama umurumda değil. Kendime çok pintiyim arkadaşlarıma 100.000 liralık hediye alırım ama kendime harcamam lüksü sevmem." şeklinde konuştu.

Görenlerin aklını alıyor! Fenerbahçe, Arina’ya çok yaradı çok! Görenlerin aklını alıyor! Fenerbahçe, Arina’ya çok yaradı çok!

 İrem Derici’den aşk hayatını soran gazetecilere: Bugün benim 3 milyonluk sahne şovumun önüne geçemezsiniz!

Şarkıcı İrem Derici, muhabirlerin aşk hayatıyla ilgili gelen sorularına şu cevabı verdi: "Bugün başka şeyler sorup benim 3 milyonluk sahne şovumun önüne geçemezsiniz. Hiç boşuna uğraşmayın. Az bile sevgili değiştiriyorum herkes kendi hayatına baksın, 3 gün sonra yine aşık olurum kimseye de hesap vermem."

Nilperi Şahinkaya cesur tarzıyla büyüledi! Nilperi Şahinkaya cesur tarzıyla büyüledi!

Kaynak: haber merkezi