okanburukgazeteyazıyor
Galatasaray teknik direktörü Okan Buruk, Rizespor karşısında değişiklilere gidiyor. Galatasarayın muhtemel 11'i merak konusu oldu. Icardi'den yoksun çıkması beklenen Galatasaray'ın kadrosu şu şekilde olacak:

'Yıldız avcısı' Cem Uzan geri dönüyor! Icardi ve Tadic'i transfer edecek 'Yıldız avcısı' Cem Uzan geri dönüyor! Icardi ve Tadic'i transfer edecek

GalatasarayBayernMunıh (12)

Galatasaray'ın maç kadrosunda yapmayı planladığı değişikliklere göre, kalede Fernando Muslera sahada olacak. Savunma hattında ise Abdülkerim Bardakçı ile Davinson Sanchez ve Victor Nelsson üçlüsünden ikisi görev yapacak. Beklerde Sacha Boey ve Angelino görev alacak.

Neymar 134 milyonu gökyüzüne saçtı! Sevgilisine çılgın hediye Neymar 134 milyonu gökyüzüne saçtı! Sevgilisine çılgın hediye

GalatasarayBayernMunıh (11)

Orta sahada Lucas Torreira'nın yanında, Kaan Ayhan veya Kerem Demirbay yer alacak. Kanatlarda ise sakatlığını atlatan Hakim Ziyech ile Wilfried Zaha forma giyecekler. Forvet arkasında ise Kerem Aktürkoğlu sahada olacak.

İtalya’da şike şoku! Yok böyle ceza! Sıra Zaniolo'da mı? İtalya’da şike şoku! Yok böyle ceza! Sıra Zaniolo'da mı?

AA-20231024-32507232-32507220-GALATASARAYBAYERN_MUNIH

ICARDI RİZE'DE YOK

Bayern Münih maçında sakatlığına iğne ile çözüm bulan Mauro Icardi dinlendirilecek, bu nedenle ileri uçta Barış Alper Yılmaz görev alacak.


 

Kaynak: ŞEVKET ARSLAN