Galatasaray'ın yıldız futbolcusu Mauro Icardi ve eski eşi Wanda Nara'nın ayrılığı, geçtiğimiz haftalarda büyük yankı uyandırmıştı.


 Galatasaray'ın yıldız futbolcusu Mauro Icardi ile 2 çocuğunun annesi Wanda Nara haftalar önce ayrılık haberleriyle gündeme gelmişti. Geçtiğimiz günlerde avukatının 'Mauro Icardi kredi kartlarını iptal etti' açıklamasıyla gündeme gelen Wanda Nara'nın hamlesi ise herkeste 'şok' etkisi yaratmıştı. Wanda Nara, Icardi ile aldattığı oğullarının babası Maxi Lopez'le bir araya gelmesinin ardındaki neden ortaya çıktı.

Son günlerde Wanda Nara'nın, Icardi'nin kredi kartlarını iptal ettirdiğini duyurmasının ardından, Nara'nın eski eşi Maxi Lopez ile bir araya gelmesi dikkat çekti.


Wanda Nara'nın paylaşımlarındaki bir detay dikkatli sosyal medya kullanıcılarının gözünden kaçmadı. Arjantin'de okula başlayacak olan kızlarının okul malzemelerinin olduğu bir fotoğraf paylaşan Nara'ya dair Arjantin basınında flaş bir iddia ortaya atıldı.

Arjantin'de çocuklarının okul malzemeleriyle ilgili bir fotoğraf paylaşan Nara'nın, bu hareketinin arkasında özel bir neden olduğu iddia ediliyor.


Arjantin basınında yer alan haberlere göre Wanda Nara, çocuklarının okul masraflarını Maxi Lopez'e ödetti ve bu paylaşımı da Mauro Icardi'yi provoke etmek için yaptı.
 

Arjantin basınına göre, Wanda Nara çocuklarının okul masraflarını Maxi Lopez’e ödetmiş ve bu paylaşımı Icardi'yi kışkırtmak için yapmış olabilir. Nara, sosyal medyadan Maxi Lopez’e çocukların okul ihtiyaçlarını karşıladığı için teşekkür etti.

Kaynak: HABER MERKEZİ