Galatasaray’dan Benfica’ya kısa bir süre önce transfer olan Kerem Aktürkoğlu, Portekiz ekibine transfer olmasının ardından en dikkat çeken transferlerden biri olmayı başarmıştı. 26 yaşındaki oyuncunun kırmızılılara transferinin ardından Galatasaray’da kriz patlak verdi.

KEREM AKTÜRKOĞLU PİŞMAN ETTİ

Trendyol Süper Lig devi Galatasaray’da takımın kaptanlarından ve taraftarın sevgilisi olan oyuncuların başında gelen Kerem Aktürkoğlu için uzun süredir beklenen ayrılık 3 Eylül’de gerçekleşmişti. Taraftarın takımdan ayrılmasına sıcak bakmadığı milli oyuncu, sarı-kırmızılı yönetime büyük bir pişmanlık yaşattı. Gelen bilgilere göre; Galatasaray yönetiminin, A Milli Takım’ın İzlanda ile yaptığı mücadelede 3 gol atarak yıldızlaşan Kerem Aktürkoğlu’nu sattıkları için pişmanlık yaşadığı öğrenildi.

BENFICA TARAFTARLARI METHİYELER DÜZDÜ

Kerem Aktürkoğlu’nun İzlanda maçında sergilediği performansın ardından Benfica taraftarları sosyal medya üzerinden milli oyuncuyu öve öve bitiremedi. Birçok taraftar, Kerem’in son yıllardaki en büyük transferlerden biri olduğu ve yıldız oyuncunun takıma katılmasıyla şampiyonluk yarışında daha da güçlü olacakları yönünde paylaşım yaptı.

Editör: Bedirhan Altundağ