Galatasaray'ın gözbebeği Icardi, UCL Magazine'e verdiği röportajda dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Şampiyonlar Ligi elemelerinde çıktığı 4 maçta 3 gol kaydeden Arjantinl futbolcu, Molde'ye attığı kafa golünün hikayesini anlattı. İcardi, şu ifadeleri kullandı: "Bazı oyuncuların özel yetenekleri vardır, benimki ise gol atmak. Molde'ye karşı attığım gol benim için önemliydi çünkü kariyerimdeki 200. golümdü. Şampiyonlar Ligi'nde gol atmak harikaydı. Güzelliği ve önemi nedeniyle bu golü asla unutmayacağım."

"İÇGÜDÜLERİMLE HAREKET ETTİM"

"O anda hareketlenmemi sağlayan şey nereye gideceğimi gösteren içgüdüydü. Havadan gelen topun nereye düşeceğini sadece tahmin ettim. Savunmalar için bu toplar her zaman tehlikelidir. Savunma da kaleci de o vuruşu beklemiyordu. Tekrar izlediğinizde olağanüstü bir gol olduğunu görüyorsunuz." 

"TÜRKİYE İÇİN TAM TERSİNİ DÜŞÜNÜYORUM"

Galatasaray'da kendini kanıtlama fırsatı bulduğunu belirten Icardi, "Ben Galatasaray'a gelip her zaman yaptığım şeyi tekrar kanıtlama fırsatı buldum. Kendime yeni amaçlar ediniyorum. Açıkçası ilk andan beri çok iyi hissettiğim bir kulübe geldim. Arjantin'de futbolla yatıp futbolla kalkarız. Burada da benim dikkatimi çeken en büyük şey taraftarın tutkusu oldu. Bazıları, eğer Türkiye'deyseniz Avrupa'nın elit seviyesinde oynamadığınızı ve saldığınızı düşünüyor. Ben ise tam aksine Türkiye'de rekabetçi olup çok önemli başarılar kazanmak istiyorum." diye konuştu.

"HİÇ DEĞİŞMEDİM. BEN BUYUM!"

"Ben futbola başladığımdan beri; kişiliğim, karizmam ve karakterim hiç değişmedi. Ben buyum!" diyen Icardi, "Galatasaray'da futbola son derece tutkun taraftarlar olduğunu gördüm ve onlarla gerçekten çok iyi bir bağ kurduk. Galatasaray'da efsane olmak istiyorum." diyerek sözlerini noktaladı.

HABER MERKEZİ
 

Editör: Elif Kızılçay