Galatasaray’da bu sezon 12 karşılaşmada 10 gol, 2 asistle oynayan Mauro İcardi, özel hayatında büyük bir kriz yaşıyor. 30 yaşındaki futbolcu, Antalyaspor deplasmanı dönüşü eşi ve menajeri Wanda Nara’nın Buenos Aires’te daha önce ilişki yaşadığı iddia edilen Arjantinli L-Gante’nin evine gittiğini öğrenince adeta çılgına döndü.

İcardi’nin Galatasaraylı takım arkadaşları tarafından sakinleştirilmeye çalışılsa da kokpite doğru gitmeye başladığı ve neredeyse uçağı düşüreceği bildirildi.

Tüyosu olan kazanır! 11 Ekim at yarışı tahminleri Tüyosu olan kazanır! 11 Ekim at yarışı tahminleri

ICARDIWANDA3

İddiaya göre Wanda Nara, gerçek adı Elian Angel Valenzuela olan 23 yaşındaki L-Gante’nin evinde barbekü partisine katıldı. 

Bu sırada L-Gante’nin eşi Tamara Gaez’in ise evde bulunmadığı bildirildi.

Olayla ilgili Arjantin basınına konuşan şarkıcı Juan Etchegoyen, “Bu, Mauro İcardi beklemediği bir şeydi. Uzun zaman önce ayrıldıkları ancak kamuoyu önünde birlikte görüntülenerek bunu gizledikleri konuşuluyordu. İlişkileri hep garipti” dedi.

Fener, Süper Kupa’yı aldı köprülere bayrağı astırdı Fener, Süper Kupa’yı aldı köprülere bayrağı astırdı

ICARDIWANDA2

Fener’in 6 numarası için Acun devrede! ‘Maestro’ Manchester’dan geliyor Fener’in 6 numarası için Acun devrede! ‘Maestro’ Manchester’dan geliyor

Mauro İcardi’nin haberi, gazeteci Pilar Smith’ten aldığı ardından ise bir açıklama yapması için Wanda Nara’ya telefonla ulaşmaya çalışsa da bunda başarılı olamadığı bildirildi.

Galatasaraylı futbolcunun yakın çevresine ise “Artık yeter. Bu kez tamam” diyerek Wanda Nara ile boşanma kararı aldığı da Arjantin magazin basının manşetlerini süsledi.

Kaynak: HANDE DURMAZ