İbrahim Tatlıses, 2023 Mayıs ayında Sarıyer Oyak Sitesi’ndeki dairesini rızası dışında 5 yıldır haksız şekilde işgal ettiği iddiasıyla Ahmet Tatlı'nın oğlu, torunu Mert Tatlı’ya dava açmıştı. Mahkeme geçen haflarda Mert Tatlıses'in İbrahim Tatlıses'e ait daireyi boşaltmasını ve 370 bin 246 lira haksız işgal tazminatı ödemesini kararlaştırdı.

Ibrahim Tatlises Torunuyla Mahkemelik Oldu 280426 

Daha önce de oğluyla davalık olan ve araları bir türlü düzelmeyen İbrahim Tatlıses, oğlu Ahmet için “Babalık nasıl yapılır onu öğrensin!” demişti.

Ahmet Tatlı babasının sözlerini yanıtsız bırakmadı. 'Oğlum Mert 2 yaşında lösemiden annesini kaybetti... Ben babalığın nasıl yapıldığını çok iyi biliyorum... Daha çocuk yașta beni kendinize koruma yapmış, konserlerde önünüze kalkan yapmış insansınız.' dedi. 

646Eeb854E3Fe00Ddc5C4B60

Tatlı ayrıca; 'Ben yıllarca canımı hiçe saydım sizi korudum. Siz benim evlatlığımı da, babalığımı da sorgulayamazsınız. Siz babalığınızla sadece bana değil, diğer kardeşlerime de ağır travmalar yaşattınız... Hiç açmayalım o konuları. İki tane aslan gibi oğlum var hatalarıyla doğrularıyla onlara gururla bakarım. Sizin gibi evlatlarıma beddua etmem.” ifadelerini kullandı. 

Muhabir: SERKAN BAYAR