Sosyal medyada paylaşılan videoda, Hamas militanlarının öldürdüğü ve daha sonra soyduğu bir kadın görüntülenmişti. Bu görüntüler büyük tepki çekerken, öldürülen kadının kimliği tespit edildi.

Yeni bir 11 Eylül mü! İsrail hazırlıksız mı yakalandı? (SAVAŞ! CANLI YAYIN) Yeni bir 11 Eylül mü! İsrail hazırlıksız mı yakalandı? (SAVAŞ! CANLI YAYIN)

Öldürülen ve daha sonra bir kamyonetin arkasında yarı çıplak soyulan kadının Shani Louk olduğu kaydedildi. 30 yaşındaki kadının İsrail'e bir müzik festivali için geldiği de ortaya çıktı. Genç kadının Alman vatandaşı olduğu ve bir dövmeci olarak çalıştığı bilgisi de verildi. Louk'un katıldığı festivalin barış mesajı taşıdığı ifade edildi.

CHP'de kritik gün! CHP'de kritik gün!


İsrail, Gazze'yi haritadan silecek! (SAVAŞ! CANLI YAYIN) İsrail, Gazze'yi haritadan silecek! (SAVAŞ! CANLI YAYIN)

Louk'un kuzeni Tomasina Weintraub-Louk, İngiliz Daily Mail gazetesine yaptığı açıklamada, "Kuzenimin uzun rastalı saçları ve bacağındaki dövmelerinden tanıdık. Ondan hiç haber alamadık. Güzel haberler bekliyorduk ama bu kesinlikle Shani. Barış için düzenlenen bir müzik festivaline gitmişti. Ailemiz için bir kabus" dedi.

Kaynak: Haber merkezi-t24