İstanbul’un turizmine önemli katkı sunması hedeflenen 333 metre uzunluğundaki MSC Splendida kruvaziyer gemisi, tüm heybetiyle Galataport Limanı’nda görenleri büyüledi. Yaz sezonu boyunca İstanbul hareketli seferlerini gerçekleştirecek olan MSC Splendida, 17 Ekim’e kadar 9 gece 10 günlük programlarıyla Ege ve Adriyatik turu çerçevesinde 17 defa İstanbul’u ziyaret edecek. 

20 SAAT AÇIK BÜFE

İstanbul’dan hareketle başlayan tur, Yunanistan’da Korfu, Katakolon, Heraklion Girit’e, Pire Atina ile İtalya’da ise Bari, Trieste ve Venedik limanlarına ek olarak Kuşadası’na da uğrayarak İstanbul’a geri dönecek. Tam pansiyon konaklama kapsamında dev gemide sabah, öğle ve akşam yemekleri 20 saat açık büfe bulunuyor. 

699 EURO’DAN BAŞLIYOR

18 katlı gemide yolculuk, tüm eğlence ve aktiviteler dahil olarak kişi başı 699 Euro başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. Ayrıca dev geminin 18. katında yat kulüp konsepti bulunuyor. 40’tan fazla milletin yer aldığı gemi hakkında firmanın Yönetici Direktörü Norbert Stiekema “Birden fazla kabin ve segment seçeneğimiz var. Fiyatlandırmalarda bu seçeneklere göre değişiklik gösteriyor” dedi. 

Kaynak: İHA