Kağıthane Talatpaşa Mahallesi’nde dün gece saat 00.20 sıralarında yaşanan olay, cinayet ve intikamın karanlık yüzünü gözler önüne serdi. 50 yaşındaki Serdar Kaya, eski sevgilisi Zahide B.’yi arayarak görüşmek istedi. Ancak bu iletişim, geceyi kana bulayan bir trajediye dönüştü.

Zahide B. ve Fikret Ö.’nün Planı Cinnetle Sonuçlandı

Serdar Kaya, ayrıldıkları dönemde eski sevgilisi Zahide B.’yi telefonla arayarak görüşmek istediğini belirtti. Bu durumu yeni sevgilisi Fikret Ö.’ye aktaran Zahide B., eski sevgilisini pusuya düşürmek için bir plan yaptı. 2024’te yaşanan bu dramatik olayın detaylarına göre, Zahide B., Fikret Ö., Seher Ö. ve Emre K. (41) Kaya’yı evlerine çağırarak bir tuzak kurdular.

Saldırıya Uğrayan Serdar Kaya Hayatını Kaybetti

Serdar Kaya, Hakan B. ile birlikte Zahide B.’nin evinin önüne geldiğinde, Emre K. bir tabanca ile Kaya’ya ateş açmayı denedi, ancak silah tutukluk yaptı. Panik içinde binaya giren Kaya, burada kendisini bekleyen Zahide B., Fikret Ö. ve Seher Ö.’nün saldırısına uğradı. Fikret Ö., Kaya’yı meyve bıçağıyla dört yerinden bıçakladı. Ağır yaralanan Kaya, arkadaşının özel aracıyla Şişli'deki Okmeydanı Prof. Dr. Cemil Taşçıoğlu Şehir Hastanesi’ne kaldırıldı, ancak yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak yaşamını yitirdi.

Olayın Arka Planında Kıskançlık ve Aşk Üçgeni

Olayın detayları incelendiğinde, Serdar Kaya’nın evli ve iki çocuk babası olduğu öğrenildi. Geçtiğimiz yıl Zahide B.’yi yaşadığı daireye kendisinin yerleştirdiği ve bu ilişkinin evli olduğu için Zahide B. tarafından sona erdirildiği ortaya çıktı. Kaya’nın Zahide B.’nin yeni sevgilisi Fikret Ö.’yü öğrenmesi üzerine, gece yarısı evine giderek tartıştığı ve olayın bu çatışmadan kaynaklandığı anlaşıldı.

Filmleri aratmayan cinayet: Eski sevgiliyi yeni sevgiliye öldürttü - Resim: 1

Bıçağı Klozete Atıp Yıkamış, Su Sayacının Kutusunda Tabanca Bulundu

Polis ekipleri olay yerine geldiklerinde, Fikret Ö.’nün üzeri ve evin yerleri kanlar içerisinde bulmuştu. Olayın ardından yapılan incelemede, Seher Ö.’nün bıçağı klozete attığı ve ardından yıkayıp mutfaktaki çekmecede sakladığı belirlendi. Ayrıca, binadaki su sayacının kutusunda ruhsatsız bir tabanca ve fişekler bulundu.

Şüpheliler Tutuklandı, Emre K. Serbest Bırakıldı

Olayla ilgili olarak Fikret Ö., Zahide B., Emre K. ve Seher Ö. gözaltına alındı. Fikret Ö., Serdar Kaya’yı bıçakladığını itiraf ederken, Emre K. tabancayı ateşlemekte başarısız olduğunu belirtti. Mahkemede “kasten öldürme” suçundan tutuklanan Fikret Ö., Zahide B. ve Seher Ö., cezaevine gönderildi. Emre K. ise adli kontrol şartıyla tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı. Öte yandan, Emre K.’nin 11, Fikret Ö.’nün ise 2 suç kaydı olduğu öğrenildi.

Kaynak: HABER MERKEZİ-İHA