Süper Lig'de heyecan 6. hafta mücadeleleri ile sürdü. Haftanın dikkat çeken karşılaşmasında Fenerbahçe deplasmanda Alanyaspor'a konuk olurken, mücadele Sarı-Lacivertliler'in 1-0'lık üstünlüğü ile tamamlandı. Fenerbahçe bu galibiyetle 6'da 6 yaparken serisini sürdürdü.

Pınar Deniz'in sosyal medya kazancı dudak uçuklattı! Pınar Deniz'in sosyal medya kazancı dudak uçuklattı!

Tartışmalara neden olan golde, 43. dakikada ceza sahasına sol kanattan açılan ortada topla buluşan Dzeko, sağdan içeri kat eden İrfan Can Kahveci'ye pasını verdi. Defans oyuncusunu şık bir çalımla geçen İrfan'ın şutunda meşin yuvarlak ağlarla buluştu.


Pozisyonun başlangıcında Fenerbahçeli futbolcu İsmail Yüksek, Dusan Tadic ile ver-kaç yaptı. Golün ardından hakem Atilla Karaoğlan; Dusan Tadic için olası ofsayt kontrolü gerçekleştirdi. 3 dakika boyunca süren VAR kontrolünün ardından gol kararı geçerli sayıldı ve hakem orta noktayı gösterdi.

Derya Uluğ'dan Fenerbahçe tepkisi Derya Uluğ'dan Fenerbahçe tepkisi

Ekran görüntüsü 2023-09-25 095012

12'de 12! Fener, Türkiye'nin tarihini yeniden yazıyor! 12'de 12! Fener, Türkiye'nin tarihini yeniden yazıyor!

"FENERBAHÇE'NİN GOLÜ OFSAYT"
Karşılaşma sonrası A Spor'da maçı yorumlayan usta isim Erman Toroğlu, bu pozisyon hakkında, "Burada Dusan Tadic'in ayağının burnu önde. Bence ofsayt. Neredeyse 20 dakika uğraştılar pozisyondan sonra ben bundan rahatsız oldum ve güvenmiyorum." dedi.

En düşük emekli ve memur maaşı için 'kesin' diyerek tarih verdi! En düşük emekli ve memur maaşı için 'kesin' diyerek tarih verdi!

Ayrıca Dzeko'ya da kırmızı kart verilmesi gerektiğini söyleyen Toroğlu "Dzeko’nun topsuz alanda yaptığı harekete kırmızı vermemek gerçekten büyük bir rezillik. Her hafta yeni bir skandal." ifadelerini kullandı.

Kaynak: haber merkezi