Fatih Altaylı YouTube kanalında bu kez Galatasaray'ın eski Sportif A.Ş Başkanvekili Erden Timur'u ağırladı. Programda dikkat çeken açıklamalar yapan Timur, "Ndombele, Zaha, Tete transferleri ile Galatasaray'a zarar verdin mi?" sorusuna da yanıt verdi. 

Erden Timur; "Basitçe söyleyeyim; verdim. Zaha en çok istenilen oyuncuydu. Oyuncu havuzundan bir oyuncu seçiliyor. Ben oyuncu seçmem. Ben seçilen 3 ya da 5 oyuncuya giderim. Scout ekibi ve teknik ekibe 'bonservisli oyuncu alabiliyoruz, bizim harcama limiti sorunumuz yok' desem bambaşka oyuncular vardı listede." dedi. 

9 ay için 14 milyon TL alan Fatih Portakal pazar fiyatlarına isyan etti: Mehmet Şimşek'e seslendi! 9 ay için 14 milyon TL alan Fatih Portakal pazar fiyatlarına isyan etti: Mehmet Şimşek'e seslendi!

Fenerbahçe'de oynayan Fred ve Szymanski ile takıma transfer olmadan önce ilgilendiklerini belirten Timur, futbolcularla ilgili;  "Bir sürü oyuncular vardı almak istediğimiz, Fenerbahçe'nin aldığı Fred de dahil. Alamadık çünkü bonservis bedeli ödemek için harcama limitimiz yoktu. Bonservis bedeli ödeyemeyeceğimiz için Biz Szymanski ile kiralık anlaşmaya çalışıyorduk. Harcama limiti neden yok, hiçbir şekilde sorulmuyor." ifadelerini kulandı. 

Kaynak: DEMET SAROVA