Elite dizisiyle büyük bir hayran kitlesine ulaşan İspanyol oyuncu Ester Exposito, son günlerde yeni filmiyle gündemde. Netflix dizisi Elite'de Carla karakterini henüz 18 yaşındayken canlandıran ve bugünlerde 23 yaşına gelen Ester Exposito, Lost in the Night adlı gerilim filminde Monica Aldama'yı canlandıracak. Bu filmdeki rolü ve kariyeri üzerine açıklamalar yapan genç oyuncu, hedeflerinin farklı projelerde oynamak olduğunu belirtti.

ESTER EXPOSITO DAHA ZORUNU İSTİYOR

Ester Exposito, oyuncu olmasında ailesinin etkili olduğunu belirtirken, ''Hayatta önemli şeylerin farkına varmamı sağlayan ailemin bu konuda tam desteğini aldım. Bu da bana çok yardımcı var. Medyada özel hayatımla alakalı haberler, sosyal medya ağlarım, toplumsal bakıs aslında bizim işimizin oldukça küçük bir kısmı. Bunların olabileceğini kabullenip, devam etmemiz gerekiyor. Uzun bir kariyere sahip olmak istiyorum. Farklı projelerde rol almak istiyorum. Projeleri seçerken beni zorlayacak ve geliştirecek olmalarına dikkat ediyorum.'' şeklinde konuştu.

ESTER EXPOSITO KİMDİR?

Ester Exposito, 26 Ocak 2000 tarihinde İspanya'nın Madrid şehrinde dünyaya geldi. Elite dizisindeki Carla rolüyle tanındı. 2013-2015 yıllarında Madrid Tiyatro Ödülleri'nde ''en iyi kadın oyuncu'' ödülünü kazandı. Oyunculuğa başlaması ise Vis a Vis dizisiyle gerçekleştirdi. Bu dizide 2016 yılında rol aldı. Daha sonra 2017 yılında Estoy vivo adlı yapımda Ruth karakteriyle sevenlerinin karşısına çıktı. Ama asıl patlamayı Netflix'in gençlik dizisi Elite ile yaptı. 2018 yılında yayınlanmaya başlayan Elite dizisinde Carla Roson Caleruega'yı canlandırdı. 24 bölüm rol aldı. Daha sonra ise La caza. Monteperdido'da Lucia Castan Grau karakteriyle 7 bölüm rol aldı. Veneno adlı yapımda Machus Osinaga'yı canlandırdı ve 2 bölüm yer aldı. Alguien tiene que morir'de Cayetana Aldama'yı canlandırdı. Elite: Short Stories dizisinde 3 bölüm oynadı ve Carla karakterini canlandırdı.

Ester Exposito, 2018 yılında Cuanda los angeles duermen'de Silvia'yı canlandırdı. Aynı yıl Tu hijo'da Andrea, 2021 yılında Mama o papa'da Claudia'yı, 2022 senesinde Venus'de Lucia'yı, 2022 yılında ise Rainbow'da Model olarak yer aldı. 

2023 yılında ise Lost in the Night adlı gerilim filminde Monica Aldama karakterine hayat verdi.    

Editör: Orhan Duman