'Filenin Sultanları'nın smaçörü, Ebrar Karakurt, kariyerinin 2. Olimpiyat'ı olan Paris'te maçlar öncesinde Barron's dergisine röportaj verdi. Rusya'da Kaliningrad takımında forma giyen milli gururumuz röportajda "Türkiye'ye geri dönecek misin?" sorusuna da yanıt verdi. 

Ekran Resmi 2024 07 25 19.51.54

"KEŞFETMEYE DEVAM ETMEK İSTİYORUM"

"Elbette bir gün ülkeme geri döneceğim ama dönmeden önce dünyanın farklı yerlerindeki voleybol kültürünü keşfetmeye devam etmek istiyorum." diyen voleybolcu İtalya ve Rusya gibi ülkelerde MVP (En değerli oyuncu) seçilmesiyle ilgili de konuştu. 

Ekran Resmi 2024 07 25 19.52.50

"REKORLAR KIRIYORUZ..."

Karakurt; "Çok büyük bir onur ama her şeyden önce bir takım oyuncusuyum. Hedefim bireysel ödüllerden çok daha fazlası. Bugün Türkiye'de herkes bizim bir voleybol ülkesi olduğumuzu söylüyor. Dolu salonlarda oynuyoruz ve rekorlar kırıyoruz. Biz Türk kadınlarıyla gönülden bütünleştik." dedi.

Ekran Resmi 2024 07 25 19.54.26

"SOSYAL MEDYADAN UZAK DURUYORUM"

Sosyal medyada pek çok iyi ve kötü yorum aldıklarını söyleyen sporcu; "Yüzlerce yorum alıyoruz. Eğer yorumların bizi değiştirmesine izin verirsek o zaman artık kendimiz olamayız. Bu yüzden sosyal medyadan uzak durmaya çalışıyorum." ifadelerini kullandı. 

Kaynak: DEMET SAROVA