Güzellik merkezi sahibi ve sosyal medya fenomeni Banu Parlak, evinde ruhsatsız silah ele geçirilmesi üzerine gözaltına alındı. Banu Parlak hakkında, sosyal medya hesaplarından silah paylaşımları yapması dolayısıyla Büyükçekmece Cumhuriyet Başsavcılığınca soruşturma başlatıldı.

Başıma bir şey gelirse sorumlusu Dilan Polat demişti! Banu Parlak'ın güzellik merkezine silahlı saldırı Başıma bir şey gelirse sorumlusu Dilan Polat demişti! Banu Parlak'ın güzellik merkezine silahlı saldırı

Soruşturma savcılığının talimatı üzerine polis ekiplerince Parlak'ın evinde yapılan aramada, ruhsatsız Glock marka tabanca ve 9 mermi ele geçirildi. Gözaltına alınan Parlak emniyete götürüldü.

Dilan Polat tutuklandı! Banu Parlak göbek attı! Dilan Polat tutuklandı! Banu Parlak göbek attı!

GÜZELLİK MERKEZİNE SİLAHLI SALDIRI YAPILMIŞTI
Banu Parlak'ın güzellik merkezinin kurşunlanmasıyla ilgili Dilan Polat ve Engin Polat hakkında soruşturma açılmıştı. Kara para aklama ve vergi kaçırma gibi suçlardan tutuklu bulunan Polat çifti, iş yerinin kurşunlanması olayıyla ilgili de tutuklanmıştı. Mahkemenin bu kararı sonrası Banu Parlak, sosyal medya hesabında göbek attığı videoyu paylaşarak bu haberi kutlamıştı.

Öte yandan Banu Parlak,  geçtiğimiz günlerde kooperatif dolandırıcılığı suçundan da  İstanbul Havalimanı girişinde yapılan uygulama noktasında gözaltına alınmış ve serbest bırakılmıştı.

Kaynak: AA